Amorim hocamın son Sporting maçı var Trtsporda. |
Manchester United Kıraathanesi | Liverpool 2-2 Manchester United | #LIVMUN (2043. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Amorim hayırlı olsun.
Klopp hocam sonrası ilgilendiğimiz üç isimden biriydi. Sonrasında West Ham ile çok ciddi ismi anıldı, hatta Londra'ya gelip görüşmeler dahi yapmıştı ama anlaşma sağlayamadılar. Nasip United'aymış.
Amorim'in taktiksel düşüncesi, dizilişi hali hazırda kadroda olan hiç bir oyuncuya uygun değil bence. Amorim'e en az 1.5 sezon sabır gösterilmeli. Ocak ayında eldekileri tıraşlayacak, kendi sistemini oyunculara aşılamaya çalışacaktır. Ten Hag'a ve Amorim'e ödenen tazminatlar ile Ocak ayı transfer bütçesinin bittiği yazıldı bazı United kaynaklarında.
Sporting Lizbon'daki görevini fazlasıyla tamamladı. Namağlup, rekorları alt üst ederek kaç sene sonra şampiyon yaptı. Üstelik iki kez lig şampiyonluğu yaşadı. Yerel kupaların tamamını aldı. Benfica ve Porto'yu ezdiği çok maç oldu. Bu adım onun için çok büyük bir adım. United taraftarı çok bekledi, çok sabretti, haliyle hızlı sonuç almak istiyorlar. Gelenin elinde sihirli değnek yok. Eline Top 6'deki en kötü kadrolardan biri teslim ediliyor. En az 1.5 sezon sabır.
-
Amorim niye gelsin mis gibi takimi bırakıp? Sezon ortasında birde valla ilginç gelirse.
Manuya gelip oda kendini bitirir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
amorim in sistemi için oyun kurucu ve ciğersiz bek lazım.. yoğun press yapan oyuncular lazım..
3-4-2-1 ile 2-4-2-2 tarzı bir sistemi var.
manu davies ve gyköres i alırsa şaşırmam. çoğu oyuncuyu gönderir manu.
-
Sezona o kel ile başlanması bile hataydı. Amorim’in kadroyu adam etmek için epey zamana ihtiyacı var. En az 2 sene sabredilmeli
Adam resmen enkaz devralıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 30 Ekim 2024; 17:29:24 >
Amorim’in yardımcılarını salmıyor Sporting ekstra 4 milyon pound istiyorlar. Amorim’in gelmesi milli araya kalabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ruben Amorim’in çok katı bir hoca olduğu, egolara izin vermeyeceğini, antrenmanlarda çok talepkar olduğu ve kurallara uymayanı uzaklaştıracağı, Manchester United futbolcularına bildirildi.
-
Casemiro’dan füze geldi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
Van nisteroy kalsın oda iyi olur 5 attilar bak
manu başarılı olmak istiyorsa Hollanda lobisini tamamen kazıyacak kulüpten, hollandalı oyuncu hollanda takımından oyuncu almayı kesecek. başka türlü düzlüğe çıkamaz
-
Galiba milli arada takıma katılacak Amorim.
-
Rúben Amorim has already discussed his transfer plans with the Manchester United hierarchy and does not see Antony, Casemiro and Christian Eriksen or Victor Lindelof as part of his plans.
(Source: @TEAMtalk)
takımın ikinci kalecisi olan Altay Bayındır, Van Der Sar'a hitaben bi tweet atıyo: "idolüm sensin" diyo. tamamen iyi niyetli bi tweet. normalde Van Der Sar'ın buna çok kibar bi cevap verip, teşekkür etmesi lazım.
Van Der Sar ise cevap olarak diyo ki: "teşekkür ederim ama benim favorim Onana" iyi de kardeşim adam senden destek istemedi, beni öne çıkar demedi, fikrini de sormadı, sadece idolümsün dedi. bu nasıl cevap?
Onana'nın hollanda çetesinden olduğunu söylemeye gerek yok. bu takımda oyuncular arasında kast sistemi kurulmuş. hollanda çetesinden olanlar üst kast sınıfında. alt sınıftaki birisi Van Der Sar'a: "sen benim idolümsün" deme hakkına bile sahip değil.
kesinlikle öyle hocam o olay benimde dikkatimi çekmişti. mesela Anthony adında birine milyonlar döktüler. bu adamın ben birçok maçını izledim beş kuruş etmez elemanın teki bunu bile bile Hollanda çetesi aldırdı.
Martinez adında stoper aldılar 1.75 boyunda..
epl de böyle stoperin ne işi var. senin stoperin Ferdinand gibi kule olacak.
van de beek adında çubuk kraker aldılar. weghorst aldılar kalas ın teki.. hepsi çapsız oyuncular. hepsi istisnasız ajax oyuncusu hollanda menşei. o yüzden o takımın genlerinin düzelmesi için Hollanda'yla ilgili her şeyi kazımaları lazım.
amorim e de 2 sene verilip istediği her oyuncuyu almaları gerek. gözünün yaşına bakmadan takımın %80 i değişmeli bence.
zaten amorim de değiştirip disiplinli oyuncuları dahil edecektir.
-
dün bu meseleyi Kaan Kural sordu Mehmet Demirkol'a. Mehmet Demirkol'un verdiği cevap çok net:
- bi teknik direktör büyük takımın başına geçtiğinde eski takımından 3-5 oyuncu getiriyosa, sıkıntı vardır. 1 oyuncu getirir. hadi bazen olsun 2.
bu arada, fazla saf olmamalıyız. hayatta herşey para içindir. Ten Hag'ın bu çöplere servet saçmasının sebebi tabii ki kendi aracılarına iş yaptırmak. bence kendi irtibatlı olduğu menajerlik şirketinin üzerinden adam aldırıyo ve kendi tayfasını zengin ediyo, kendi de pay alıyo.
Ronaldo'yu şimdi daha iyi anlıyorum. kendisini 90'da oyuna sokma girişiminde bulunan çete liderine boyun eğmemekte gayet haklıymış. 0 gole ve 0 asiste sahip Antony'yi tüm sezon 11'de oynatan çete lideri bu herif.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X