< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Manchester United Kıraathanesi | Liverpool 2-2 Manchester United | #LIVMUN (2042. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ten hag city'yi de yendi ona bakma.
Esas soru Amorim 3 lü defans mı oynatacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bazı kaynaklar 3’lüden vazgeçmeyeceğini söylüyor fakat yine de ne olur bilinmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Manchester United yönetimi, Ruben Amorim’in çalışma iznini hafta sonu oynanacak olan Chelsea maçına yetiştirmeyi hedefliyor. [@Record_Portugal]
Sakatlıktan dönmeye hazırlanan Luke Shaw, bir daha sakatlandı.
Davies haberleri gördüydüm inşallah alınır. Orta sahada fizikli oyuncu eksikliği var hjulmand'ı da getir hoca.
Ten Hag kötü sonuçlar sonrası ekstra antreman yaptırıyormuş takımın neden fizik olarak leş olduğu anlaşıldı yatacak yerin yok kel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 29 Ekim 2024; 17:56:26 > -
SON DAKİKA | Sporting Lizbon kulübü, Ruben Amorim’in 10 milyon Euro tazminat ödenerek takımdan ayrılması konusunda Manchester United ile görüşmeye başladıklarını açıkladı!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amorim hayırlı olsun çok güzel tercih
Ama yinede ilk tercihim emery olurdu
Onu alamazsam amorimi alırdım..
fenere helal olsun kimsenin göndertemediği ten haagı göndertti..
Feneri bile yenemiyorsan ne duruyorsun burada dediler herhalde
-
Ruben Amorim hayırlı olur inşallah . Sporting CP'ye yaptığı şeyleri burada başarabilir diye umuyorum.
-
sporting'e de yazık oldu harika gidiyorlardı, onların td si kim olacak acaba
-
İsmail ???
🚨 Rúben Amorim’s release clause details:
💰 €30m for Portuguese clubs
💰 €20m for clubs from abroad
💰 €10m for ‘TOP’ clubs from abroad like Manchester United.
(Source: @FabrizioRomano)
Top clubs like Manchester United
Bu takımın kurtuluşu diğer kelden başkası olamaz. Tek çare oydu maalesef
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Diomande'de iyiymiş. Diomande-Hjulmand paketi ile takımın fiziksel kalitesi yükselir.
-
CNN Portugal’a göre Amorim yarın İngiltere’ye 3 yardımcısı ile birlikte gidecek.
Hocam hepsine hak veriyorum ama orta saha benim için her şeyden önce geliyor. İyi bir orta saha takımın diğer mevkileri de yükseltiyor bence o yüzden hangi takım olursa olsun bence ilk iş orta sahalarını iyi hale getirmelerini bekliyorum. Manu ise yıllarda bu seviyenin aşasında oyuncularına gidiyor. Fred bile kaç sene oynadı takımda. Korkunç bir transfer başarısızlığı var 10 yıldır...
-
kesinlikle. orta saha göbeği futbolda en önemli mevkidir.
Zidane gelse daha iyiydi.
Teknik direktör olarak Amorim'de çok iyi tercih tabi bu isme laf edemem ama kadro inanılmaz kötü. Ajax çöpleri ve Rashford çetesi ile pek bir yere varılmaz gibi. Resmen ilk 11'in sıfırdan yaratılması gerekiyor bu da 2 senelik bir yapı.
Hojlund dışında ilk 11'e yazılacak bir tane isim yok. İşin kötü yanı Anthony vs gibi adamların kapı gibi sözleşmelerini var. Bu adamları sağa sola göndermekte çok zor.
Ulan bari 2-3 ay erken kovsaydınız da sancho kalsaydı ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X