Şimdi Ara

Manes ne zmn açılcak sorusuna cvp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.knightempire.com/server/stats.php
    burda manes ne zmn gözükürse o zmn olcak modlar lütfen kızmayın paylaşayım dedim dolu konu var biliyorum

• yinede saol :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: KutuToplaLEm

bu tam bi cvp olmayacak ama
    http://www.knightempire.com/server/stats.php
    burda manes ne zmn gözükürse o zmn olcak modlar lütfen kızmayın paylaşayım dedim dolu konu var biliyorum

Edana açıldıktan 2 hafta sonra o listeye eklenmişti
  • manes ne zaman açılacak biliomusunuz
  • sagol emege saygı :::)))))
  • saat 16:00 yada 18:00da gelicek arkadaslar sitede 8:40ta acılcagı yazıyo tabi bu amerikan saatine gore amerikanın dogusu bizden 7 batısı 9 saat geride hesaplarsanız bu saatlere denk geliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnDaRieL -- 30 Haziran 2006; 10:08:08 >
  • BEYLER BILGISAYARINIZIN SAAT BOLUMUNDEN SAATI PASIFIK SAATI YAPIN SU AN SAAT 10.30 TURKIYEYE GORE ORAYA GORE 00.30 SERVER 8 40 DA PM DE ACILCAK ONLARA GORE AKSAM 20.40 DA SU AN SAAT 00.30 YANI 20 SAAT WAR ACILMASINA SERVERIN SU AN SAAT 10.30 OLDUGUNA GORE AKSAM 6 7 GIBI ACILCAK SERVER SIMDIDEN TSKKURLER
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Emeğe saygı kardeşim saol
  • iyice okuyun resmi sitede yazılanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: selim_kilictek

BEYLER BILGISAYARINIZIN SAAT BOLUMUNDEN SAATI PASIFIK SAATI YAPIN SU AN SAAT 10.30 TURKIYEYE GORE ORAYA GORE 00.30 SERVER 8 40 DA PM DE ACILCAK ONLARA GORE AKSAM 20.40 DA SU AN SAAT 00.30 YANI 20 SAAT WAR ACILMASINA SERVERIN SU AN SAAT 10.30 OLDUGUNA GORE AKSAM 6 7 GIBI ACILCAK SERVER SIMDIDEN TSKKURLER

hesabına hayran kaldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnDaRieL

saat 16:00 yada 18:00da gelicek arkadaslar sitede 8:40ta acılcagı yazıyo tabi bu amerikan saatine gore amerikanın dogusu bizden 7 batısı 9 saat geride hesaplarsanız bu saatlere denk geliyo

bunu nerden uyduruyoprsun anlamıyorum orda 8 40 pm yani 29 haziran 20 40 türkiye saatine göre 6 40 ta manesin eklenmesi için serverlar kapatıldı yazıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: *[EMRE]*

quote:

BEYLER BILGISAYARINIZIN SAAT BOLUMUNDEN SAATI PASIFIK SAATI YAPIN SU AN SAAT 10.30 TURKIYEYE GORE ORAYA GORE 00.30 SERVER 8 40 DA PM DE ACILCAK ONLARA GORE AKSAM 20.40 DA SU AN SAAT 00.30 YANI 20 SAAT WAR ACILMASINA SERVERIN SU AN SAAT 10.30 OLDUGUNA GORE AKSAM 6 7 GIBI ACILCAK SERVER SIMDIDEN TSKKURLER

hesabına hayran kaldım

Valla abi bunlara cvp yaza yaza bi hal oldum nası bi hesap sistemi kullanıyonuz
    Kardeş saat farkı KO saati ile 9
    Artık konu açmayın yeter server açılınca manes gelcek bu kadar saat 7 den beri kapalıydı

• hehe saat 10:40 senin topic yalan oldu
  • i ide yinede yanlış hesaplıyonuz 8.40 bi 9 saat ekle bakalım ne olur
    6-7 değil
    15.40 oluyor
  • RAİSTLİN ADAMA MAĞNA BULUOSUN AMA SEN KENDİN YANLIŞ HESAPLIYOSUN O BİKERE 15.40 DEĞİL 17.40 TAMAM MI BİLİP BİLMEDEN B** ATMA MİLLETE
  • ya yanlış bir yazxım olmuş
    saat öylen 5.40 da açılacağını biliyorudm ama
    aklım 15 e kaymış
  • lein bişe yi hesaplıyamadınız yaw
  • SİTE AÇILMIO
  • quote:

Orjinalden alıntı: *[EMRE]*

quote:

hesabına hayran kaldım

birisi tercüme etsin arkadaşı

• yaw hiç ingilizceniz yokmu bee orda;
    serverlar 8:40pm de kapatıldı manes açılıyor yazıyo o saatte açılcak demiyo tekide coşmuş 20 saat war die nezaman açılcağı belli deilllllllll
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.