Şimdi Ara

Mansur Yavaşa tuzakmı kuruldu ? Fetö taktikleri devrede..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Programa 1 saat kala çağırılıp sizde konuşma yapacaksınız denilmiş.

x (formerly twitter)
    Abese İrca (@Abese_irca) on X
    https://x.com/Abese_irca/status/1832399933174866096

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 9 Eylül 2024; 15:27:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MANSUR resmen MAHZUN bırakılmış yahu.

Yazıııııııık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mansur Yavaş'a siyaseten çok dirsek atılıyor özellike son 3-4 ayda. Ve Mansur Yavaş'ta bunun farkında.

Benzer olay bu Paris gezisinde de oldu. Mansur Yavaş zaten oraya gidecekken İmamoğlu çağırdıda gitmiş havası pompaladılar.

Burada da İmamoğluna önceden konuşma yaptırtıyorlar hemde baya baya hazırlıklı prompter flan kullanıyor. Mansur Yavaş'a ise 1 saat önce hadi sende konuş madem diyorlar. Adamın konuşması yok hazırlığı yok konu belli değil. ( Sonrada İmamoğluna yakın kanallarda aaa bak işte İmamoğlu nasıl güzel konuştu Mansur Yavaş konuşamıyor derler :D )

Birde oraya yığmışlar İstanbul delegesini İmamoğlu girerken çıkarken konuşurken Özgür Özel'den bile fazla alkış alıyor. Mansur Yavaş konuşurken sönük gibi kalıyor alkışta o kadar kuvvetli olmuyor flan.

Not: Üstüne bu çıkış sonrası sahnede İmamoğlunun söylemi dahada sakıncalı bence dirsekten öteye geçiyor ve Cuma namazı üstünden vuruyor bu seferda Mansur Yavaş'ı...

• Halkı satanı bizde satarız demişler.

• chpden sadece 2 belediye başkanı varmış gibi davranmak böyle büyük bir partiye yakışmıyor kendiside açıklamış zaten

• Atılan Twit'teki boş yazıyla Mansur'un söylediği ve şikayet ettiği şeylerin alakası bile yok. Eko karalamak için atılmış ispatsız, algıcı boş bir twit. Lafı mabadıyla anlayanlar tuzlukla koşmuş.

• konudaki ilk 3 şahısa bakarsak ortada tuzak yok, anketleri gördükten sonra içe düşen bir korku endişe var ve algı yaratılmaya çalışılınıyor diye yorumladım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ry4n kullanıcısına yanıt

İmamoğlu CUmhurbaşkanlığı aşırı istiyor ve siyaseten Mansur Yavaş'ı ezmeye sindirmeye çalışıyor bunu göremiyon mu gerçekten ? ( Mansur Yavaş'ta bunun farkında ve boyun eymiyor.)

Bir değil üç değil beş değil bunu her yerde belli ediyor İmamoğlu.

İmamoğlunun O kadar siyasi hamlesine rağmen Mansur Yavaş halen daha İmamoğlunun önünde çıkıyor anketlerde bu bence dahada çıldırtıyor İmamoğlunu ve daha hırçın davranıyor. O yüzden CHP içine daha çok hakim olmaya CHP'yi dizayn edip parti meclisinden kendini çıkarmaya çalışıyor. Kadın kurultaylarına delege seçimlerine parti meclisine nere varsa karışıp kendisine yakın insaları seçtiriyor İmamoğlu siyaseti azcık takip eden birisi görür bunu zaten.

• İşte yine kimselerin göremediğini Ozkan Polatk kardeşim görmüş ve bizleri uyandırmıştır.

• Konunun açılmasında, CHP'nin içine fitne sokma niyeti var mıdır, yok mudur; bunu bilemem.

(Gerçi tweet'in içeriği ve üslubu biraz fikir veriyor ama neyse...)

Ben bundan bağımsız olarak görüşümü belirteyim.

Her ne kadar sempatizanı çok olsa da, ben Ekrem İmamoğlu'nu samimi ve güvenilir bulmuyorum.

Hedeflediği üst makamların hatırına, son zamanlarda söz ve hareketlerine biraz daha dikkat ediyor olsa da; eline gücü, yetkiyi geçirince keyfîleşebileceği, hatta otoriterleşebileceği yönünde yakın geçmişte bazı işaretler verdi bize. Ayrıca, ayak oyunlarına, entrikaya yatkın bir siyaset anlayışı var. Kamuoyu önünde sergilediği gülücüklere, demokrat ve alçakgönüllü pozlarına kanan kansın, beni bağlamıyor.

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak deyip de abartmayalım ama en azından doludan kaçarken yağmura yakalanmak gibi bir niyetim yok benim.

Mansur Yavaş'ın şu ana kadarki çizgisi, İmamoğlu'na göre çok daha tutarlı, samimi ve "halktan yana" bir görüntü veriyor. (Yalnızca bu iki seçenekle sınırlı mıyız meselesi ayrı bir tartışma konusu!)

Bu arada, peşinen söyleyeyim...

Bu yazdıklarımdan iktidar yandaşları sakın kendilerine haklılık devşirmeye kalkışmasın. Hem ülke siyasetinde hem de parti içinde demokrasinin D'sini bile uygulamayan, parti olarak varlığını bile "tek adama" endekslemiş, "hadi ikinci adayınızı çıkarın" desen çıkaramayacak veya çıkarmaya kalksa kaosun dibini görecek, otoriter ve entrikacı siyasetin daniskasını uygulamış, ülkeyi her yönden felakete sürüklemiş bir partiye buradan ekmek çıkmaz.

Ayrıca, tweet'teki cümlelerden İmamoğlu kelimesini çıkarıp yerine AKP'yi koyunca, ortaya hiç de yadırgamayacağımız bir metin çıkıyor. İnanmayan denesin!..

• Bu Mansur beceriksizi önce 1 metre metro yapsın. Çorba dağıtarak oy alıyor vasıfsız

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Hükümet gücü ve sınırsız para desteği ile 25 yıl Ankara'yı yöneten nasıl 1 metre metro yapmadıysa, hükümetin engellemeleri ve her projesini iptal eden ÇŞB'nın engelleri ile Mansur Yavaş'ın 5 yılda yapmaması da gayet normal.

• Başkenti köy gibi bıraktılar 25yıl dile kolay hala konuşuyorlar şaka gibi

• zotacing kullanıcısına yanıt

Aynı bahaneye devam ediyorlar. İstanbul'da engelleme yok mu? Ekrem hem metroda hem altyapıda hem sosyal tesis projelerinde Mansur'dan çok daha ileride. Mansur'un tek bildiği geçici yemek dağıtmak. Kalıcı 1 tane eseri yok. Ayrıca önceki 25 yıl yapmadı diye seçilmedi mi bu Mansur? Yapmasın diye mi seçti insanlar yoksa yapsın diye mi? İnsanlar sizin bu mağdur edebiyatınızı yemiyor artık. Melih bile daha çok icraat yaptı Ankara'ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 9 Eylül 2024; 1:28:8 >
  • EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

Mansur daha da geriye götürüyor o başkenti. Normal yollar bile rezil durumda nasıl kalitesiz şirkete ihale verdilerse attıkları asfalt berbat. Yaptıkları yama berbat. Planlama, mimariye dair hiçbir şey bilmiyor zaten Mansur ve ülkücü ekibi.

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Çalsın ama çalışsın mantığı artık yok.

Çalışmayan da seçilmez gider.

Kimse Mansur Yavaş'ı fanatik gibi savunmuyor, ben de dahil ki, ABB'ye en çok şikayet yazan benimdir son 1 yıl da.

Ayrıca Melih'i konuşmaya ne yaşın yeter, ne Ankara tecrüben yeter.

• Cuma namazını beraber kılalım diye mesaj göndermiş , mansur bunu takmamış. Mansur suçluymuş.

konuşmalara bak. Ilkokul müsameresi

Hala bunu destekleyenler var. İstanbulun içine etti. 6 yılda.

• aliveli90 kullanıcısına yanıt

Konumuz Narin çocuk kardeşim, boşver Mansur beyi.

• Mansur %60 küsürle HAŞIRTTT diye geçirdi ama birilerinin acısı hala dinmedi..hala akıllanmadı. Neyse..zamanla geçer acılar diyelim

• Gerçek demokrasiye taraftar olan, buna inanan insanlar CHP'deki iç çekişmelerin dozunu ve/veya niteliğini eleştirebilir, bunu anlıyorum.

Ama, Cumhur İttifakı partileri + YRP gibi, hem parti içinde hem de ülke yönetiminde otoriter "tek adam" zihniyetini benimsemiş partilerin destekçileri, CHP'deki iç çekişmeleri eleştirme hakkını kendilerinde nasıl görebiliyorlar, bunu anlamıyorum.

Sorsan, "CHP'de her kafadan bir ses çıkıyor, bunlar ülkeyi nasıl yönetecek?" falan derler. Tabii, demokrasilerin her kafadan bir sesin çıkabildiği, buna fırsat verilen, bundan korkulmayan rejimler olduğunu bir türlü kavrayamadıkları için, tek sesle yönetme olgusunu marifet zannediyorlar.

Tek ses çıksın, "Nas var nas, sana bana n'oluyor?" desin; tüm toplumu derin bir ekonomik çöküntüye sürüklesin, sonra bunu güya düzeltmek adına, dolandırıcı dediği eski bakana yeniden görev versin, o da "tek sesin" çökerttiği ekonomiyi halkın ümüğünü daha fazla sıkarak tamir etmeye çalışsın; herhalde bunu savunuyor, bundan hoşlanıyorlar.

Evet, çok sesliliği abartıp başıbozukluk seviyesine getirmek de iyi bir şey değil ama kişinin CHP'deki çok sesliliğin sakıncalı bir seviyeye gelip gelmediğini doğru tartabilmesi için bile, önce kendisini otoriter "tek adam" zihniyetinden kurtarabilmesi, göğsünü gere gere "ben gerçek demokrasiyi savunuyorum" diyebilecek bir noktaya gelmesi gerekir.

"Demokrasi bizim için tramvay gibidir, istediğimiz durağa gelince ineriz" diyenlerin peşine takılarak demokrasicilik oynamak ve bunu çok sesli bir "forum" ortamından yararlanarak yapmak, en hafif deyimiyle tutarsızlıktır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.