Şimdi Ara

MANTARLI PİLAV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Porsiyon Başı
    Kalori: 282
    Protein: 9 g
    Karbonhidrat: 55 g
    Yağ: 5 g
    Lif: 4 g

    Malzemeler:
    - 200 gr orta taneli Amerikan pirinci,
    - 1 yemek kaşığı zeytinyağı,
    - 1 büyük soğan doğranmış,
    - 1 tatlı kaşığı kurutulmuş biberiye,
    - 250 g kestane mantarı,
    - 2 adet dilimlenmiş kırmızı biber,
    - 3 adet doğranmış domates,
    - 425 ml sebze suyu,
    - Doğranmış maydanoz,

    Hazırlanışı:
    Bir elek içinde pirinci soğuk su altında durulayın sonra süzün. Aleve dayanıklı güveçte yağı ısıtın, soğanı ekleyin, 5 dakika pembeleşene kadar kavurun. Biberiye ve mantarı karıştırın, ardından kısa bir süre kızartın.
    Pirinci ekleyin, yağı karıştırın sonra biber, domates ve doğal karabiber ile harmanlayın. Kaynadıktan sonra kapağı sıkıca kapatın. 20-25 dakika pirinçler yumuşayana kadar pişirin. Maydanoz ile servis edin.

     MANTARLI PİLAV







  • quote:

    Orijinalden alıntı: htcoksz

    Porsiyon Başı
    Kalori: 282
    Protein: 9 g
    Karbonhidrat: 55 g
    Yağ: 5 g
    Lif: 4 g

    Malzemeler:
    - 200 gr orta taneli Amerikan pirinci,
    - 1 yemek kaşığı zeytinyağı,
    - 1 büyük soğan doğranmış,
    - 1 tatlı kaşığı kurutulmuş biberiye,
    - 250 g kestane mantarı,
    - 2 adet dilimlenmiş kırmızı biber,
    - 3 adet doğranmış domates,
    - 425 ml sebze suyu,
    - Doğranmış maydanoz,

    Hazırlanışı:
    Bir elek içinde pirinci soğuk su altında durulayın sonra süzün. Aleve dayanıklı güveçte yağı ısıtın, soğanı ekleyin, 5 dakika pembeleşene kadar kavurun. Biberiye ve mantarı karıştırın, ardından kısa bir süre kızartın.
    Pirinci ekleyin, yağı karıştırın sonra biber, domates ve doğal karabiber ile harmanlayın. Kaynadıktan sonra kapağı sıkıca kapatın. 20-25 dakika pirinçler yumuşayana kadar pişirin. Maydanoz ile servis edin.

     MANTARLI PİLAV

    Suyu eklemeyi unuttunuz......







  • İyimiş, ben mantarı içinde hayal etmiştim ama.
  • expertadvisor kullanıcısına yanıt
    ehuehe kusuruma bakmayınız :D
  • pirinç ne be bizi mi zehirlicen :D
  • lezzetli oluyor mu ya ben de yapmak istedim canım çekti:)
  • pirinç hiç zehirler mi? kararında yedikten sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tam pişmemiş tavuk eti yedim
    10 yıl önce açıldı
    makarna yiyorum
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zeynep8507 Z kullanıcısına yanıt
    bence deneyin ve nasıl olduğunu paylaşın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.