Şimdi Ara

MANUEL 1.3 MULTİJET URBAN EGEA MI YOKSA OTOMATİK 1.5 DCI FLUENCE Mİ?(EGEA ALINDI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
3.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun doğru tercih

Fluence edc pek randımanlı değil, genel olarak da egea daha iyi araç zaten

Güle güle kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ss isterük

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İkisini de manuel olsaydı düşünmeden Fluence alınırdı.Her 2 aracı da ortalama 10-15bin km kullanan biri zaten dediklerime katılır.

Fakat her ikisi de şirketlerin gözdesi ve şirket çalışanlarının nasıl otomobil kullandıklarını herkes biliyor.Kavramada sıkıntı çıkarma olasılığı ve değişim masrafı olarak Egea çok doğru tercih.Hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Hayırlı olsun doğru tercih

Fluence edc pek randımanlı değil, genel olarak da egea daha iyi araç zaten

Güle güle kullanın
    Sagolun. Araba alma surecimde actigim her konuda fikirlerinizi belirttiginiz icin ben de tesekkur ederim size.

• Kazasız belasız kullanın inşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Bence ikisi de kötü
    Fluence daha da kötü. Edc hepten leş
    BMWden inip Egeaya binmedim. Baya kotu bir arabadan inip Egeaya bindim. Benim icin on numara araba. Çok şükür. Gayet de güzel. Leş diyecek neyi var anlamiyorum. Abartmayin bazi yorumlari. Egea videolarinda oyle bi iceriye cok ses aliyor diyorlardi ki dedim herhalde asiri rahatsiz oluyorsun. Bi bindim yorumlarin abartidan, takintidan baska bir sey olmadigin anladim.

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Ss isterük
    MANUEL 1.3 MULTİJET URBAN EGEA MI YOKSA OTOMATİK 1.5 DCI FLUENCE Mİ?(EGEA ALINDI)
    MANUEL 1.3 MULTİJET URBAN EGEA MI YOKSA OTOMATİK 1.5 DCI FLUENCE Mİ?(EGEA ALINDI)

• quote:

Orijinalden alıntı: AsiretinMarjinalCocugu

İkisini de manuel olsaydı düşünmeden Fluence alınırdı.Her 2 aracı da ortalama 10-15bin km kullanan biri zaten dediklerime katılır.

Fakat her ikisi de şirketlerin gözdesi ve şirket çalışanlarının nasıl otomobil kullandıklarını herkes biliyor.Kavramada sıkıntı çıkarma olasılığı ve değişim masrafı olarak Egea çok doğru tercih.Hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin.
    Benimki şirket araci degil. Tertemiz bi araba ve tertemiz bi insan denk geldi çok şükür.

• quote:

Orijinalden alıntı: AsiretinMarjinalCocugu

İkisini de manuel olsaydı düşünmeden Fluence alınırdı.Her 2 aracı da ortalama 10-15bin km kullanan biri zaten dediklerime katılır.

Tesekkur ederim bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: babapars

Kazasız belasız kullanın inşallah
    Amin. Allah razi olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: acipinsan

Sagolun. Araba alma surecimde actigim her konuda fikirlerinizi belirttiginiz icin ben de tesekkur ederim size.

Alıntıları Göster
    Ne demek, faydam dokunduysa ne mutlu

• acipinsan A kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun güzel araç .Önceki aracınız nedir bu arada.Egea bence tip olarak fena araba değil 1.3 multijette az yakar çok kaçar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceazr27

Hocam hayırlı olsun güzel araç .Önceki aracınız nedir bu arada.Egea bence tip olarak fena araba değil 1.3 multijette az yakar çok kaçar.
    2003 Model Seat İbiza 1.2 motorlu. 64 beygirdi. 3 silindirliydi. Bi de LPG de vardı. Sagolun hocam. Ben memnun kaldim. Bana yetiyor.

• quote:

BMWden inip Egeaya binmedim. Baya kotu bir arabadan inip Egeaya bindim. Benim icin on numara araba. Çok şükür. Gayet de güzel. Leş diyecek neyi var anlamiyorum. Abartmayin bazi yorumlari. Egea videolarinda oyle bi iceriye cok ses aliyor diyorlardi ki dedim herhalde asiri rahatsiz oluyorsun. Bi bindim yorumlarin abartidan, takintidan baska bir sey olmadigin anladim.

Alıntıları Göster
    2.elde temiz düzgün araba bulmak her zaman mümkün olmayabiliyor...

Tuhaf yorumlarla değişik imalarda bulunanları gözmezden gelmenizi tavsiye ederim.

Fiat'ın araçlarına bakıyorum, özellikle şirketlerde, kiralık vs. bulunan araçlarına, çok afedersiniz insanlık dışı muamelelerle (!) kullanılmalarına rağmen uzun kmler, arıza vermeden yollarına devam ediyorlar, bunu görünce söylenenin aksine dayanıklı sağlam arabalarmış diyorum... Şahsi, aile kullanımında ömürlük araçlar bunlar...

Hayırlı olsn, güzel araba...

• quote:

2003 Model Seat İbiza 1.2 motorlu. 64 beygirdi. 3 silindirliydi. Bi de LPG de vardı. Sagolun hocam. Ben memnun kaldim. Bana yetiyor.

Alıntıları Göster
    Hocam yorumlara fazla takılmayın 2016da ncapta 3 yildiz almış arac 2010 2011 modellerin 5 yıldızlarına denk bir rakam.Ama egea teneke olur 2011 model corolla vbenzeri arabalar tank olur. Sizin aracınıza çöp diyen olacak bunları ciddiye almayın herkes bütçesine göre hareket ediyor sizinkide en iyi tercih olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceazr27 -- 18 Temmuz 2019; 23:1:49 >
  • websosyal kullanıcısına yanıt
    Albea-linea taksiler yıllarca milyon kilometre devirip yolcu taşıdı, taşıyor. 600 binde sıkıntısız devam eden 1.3 multijet linea biliyorum.

Fiat'a 3 yılda dökülür diyip 25 bin kilometreye gelmemiş araçları ile servis yollarını aşındıranlar gördüm ben forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 18 Temmuz 2019; 23:1:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: websosyal

2.elde temiz düzgün araba bulmak her zaman mümkün olmayabiliyor...

Tuhaf yorumlarla değişik imalarda bulunanları gözmezden gelmenizi tavsiye ederim.

Fiat'ın araçlarına bakıyorum, özellikle şirketlerde, kiralık vs. bulunan araçlarına, çok afedersiniz insanlık dışı muamelelerle (!) kullanılmalarına rağmen uzun kmler, arıza vermeden yollarına devam ediyorlar, bunu görünce söylenenin aksine dayanıklı sağlam arabalarmış diyorum... Şahsi, aile kullanımında ömürlük araçlar bunlar...

Hayırlı olsn, güzel araba...

Alıntıları Göster
    Valla diger markalara gore kalitesizdir. Bu kesin ama arabaya leş diyecek kadar bir seyi yok. İnsafsizliktir leş demek de. 16 bine 250 binde dizel araba alinca sevinip arabanin fotosunu paylasan, cocuklarini gezdirmeye giden insanlar varken ben bu arabayi aldigima sukrederim. Amacim onlari kucumsemek degil, benim bir onceki arabam da oyleydi. Benim icin egea on numara arac Kisaca BANA GORE guzel araba. Sagolun hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceazr27

Hocam yorumlara fazla takılmayın 2016da ncapta 3 yildiz almış arac 2010 2011 modellerin 5 yıldızlarına denk bir rakam.Ama egea teneke olur 2011 model corolla vbenzeri arabalar tank olur. Sizin aracınıza çöp diyen olacak bunları ciddiye almayın herkes bütçesine göre hareket ediyor sizinkide en iyi tercih olmuş.

Alıntıları Göster
    Tamamina katilmasam da genel fikrinize katiliyorum. Sagolun hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Albea-linea taksiler yıllarca milyon kilometre devirip yolcu taşıdı, taşıyor. 600 binde sıkıntısız devam eden 1.3 multijet linea biliyorum.

Fiat'a 3 yılda dökülür diyip 25 bin kilometreye gelmemiş araçları ile servis yollarını aşındıranlar gördüm ben forumda
    Biraz şans işi, biraz da bakımdan kaynaklaniyor bence hocam. Onu bunu bilmem de bu arabaya çöp diyen insafsızdır benim gözümde.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.