Şimdi Ara

MANUEL 1.3 MULTİJET URBAN EGEA MI YOKSA OTOMATİK 1.5 DCI FLUENCE Mİ?(EGEA ALINDI) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
3.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Musluk Suyuu

egea iyide uzun yolda çok bağırır.Benim clionun 4. vitesi gibi. çekilmez o bassam desen 4000 rpmler.. onun dışında 3 bin devire kadar motor sesi rahatsiz etmez. azda yakmaz. şehirdışı sehirici yakıtı aynıdır vites oranından dolayi.konforu iyidir yol tutuşu iyidir.Öyle cok hiz yapmazsan mantikli secim yapmissin ama km yüksek geldi.
    Bagirmasi sorun degil ki kullandim dogrudtu ses geliyor ama rahatsiz edici degil bence. Bi de ben motor sesini seviyorum acikcasi. Hosuma gidiyor duymak. Cok sessiz araba garip geliyor bana. Ben 4 bin devire cikmam. Otobanda bile 130u aşmam. Yakit konusunda simdilik benim de bekledigimden fazla yakiyor. Konfor iyi ama bugun bi cukura girince biraz sasirtti beni. Baya hissettim. Kilometresi de evet 2017de tragige cikmis bi arac icin yuksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Anladım, peki koltuk yüksekliğini (ki ben yüksekte oturmayı seviyorum, yola daha hakim hissediyorum) en düşüğe alsanız da durum aynı mı? Yani tasarımdan kaynaklı bir sıkıntı mı? Birde benimki 7" tablet olan ekran, konsol hiç yüksek gelmiyor gözüme, hatta fiestanın içeri doğru girmeye çalışan konsolundan sonra bunda daha rahat hissediyorum.
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Fiesta'nın konsolu insana hücum ediyor zaten, çok kaba.

Tablet ekranlı egea konsolu çok hoş, kibar duruyor.

En alta alınca da beklenen alçaklık olmuyor,hani olsa bile konsol yüksek kalıyor görüş kısıtlanıyor.

• Çok güzel araç almışsınız bu piyasaya göre hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: acipinsan

Sagolun. Birinci vitese gercekten hala alisamadim. Az once yine kullandim. Az gaz verince bayilma oluyor, cok verince de birden ivmeleniyor sanki. Bi gariplik var. Yakit tuketimi hala bana bu araci kullananlara gore fazla geliyor. Herhalde benim kullanimimda sikinti var. 1. vitesi biraz fazla uzatip 2ye geciyorum sanki. Koltuk konusunda bi eksi yon hissedemedim şahsen.

Alıntıları Göster
    O zamanlar genciz, arkadasimin babasi astra h sedan 1.3 dizel aldi. Arkadas getirdi arabayi. Nasil dedim, ilk laf "birinci vites adami delirtir" olmustu :) motordan mi acaba? babamin clio 3.5 dci tatli tatli kalkardi, hic hassas degildi. Gaz versen de vermesende pamuk gibi alirdi ilk hareketi.

Cruze nin gaz tepkisi de delirtir bu arada, onu da soylemeden edemeyecegim. Sert rampa kalkislarinda sikintidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uykr -- 19 Temmuz 2019; 23:10:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Bugüne kadar sadece 2 aracım oldu, bunlar dışında bir aracın şoför koltuğuna dahi oturmadım. Egeanın oturma pozisyonundaki sıkıntı nedir? Önceki aracım fiesta idi, ben bu aracı fiestaya göre (her yönüyle) daha kullanışlı buluyorum. Oturma pozisyonunun nasıl olması gerekiyor da bunu Egea'da olumsuz buluyorsunuz? Ciddi soruyorum -bilmediğimden-.
    Kastettigim durum icin "oturma pozisyonu" kavrami tam olarak dogrumu bilmiyorum ama egea'da otururken yuksektesiniz fakat buna ragmen onunuzde duvar gibi yukselen bir gosterge paneli ve gogus tasarimi var. Yukseldikce yukselesi geliyor insanin

Otoparkta ust komsumun egeasi ile benim cruze yan yana duruyor, egea bariz yuksek.

Yine soyluyorum, arac kullanim ozelliklerine, fiyatina, motoruna baktigimda tam bana gore.

• quote:

Orijinalden alıntı: ihkelektrik

Çok güzel araç almışsınız bu piyasaya göre hayırlı olsun
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: uykr

O zamanlar genciz, arkadasimin babasi astra h sedan 1.3 dizel aldi. Arkadas getirdi arabayi. Nasil dedim, ilk laf "birinci vites adami delirtir" olmustu :) motordan mi acaba? babamin clio 3.5 dci tatli tatli kalkardi, hic hassas degildi. Gaz versen de vermesende pamuk gibi alirdi ilk hareketi.

Cruze nin gaz tepkisi de delirtir bu arada, onu da soylemeden edemeyecegim. Sert rampa kalkislarinda sikintidir.

Alıntıları Göster
    Zamanla alisirim herhalde ama bi garip geldi nedense.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Fiesta'nın konsolu insana hücum ediyor zaten, çok kaba.

Tablet ekranlı egea konsolu çok hoş, kibar duruyor.

En alta alınca da beklenen alçaklık olmuyor,hani olsa bile konsol yüksek kalıyor görüş kısıtlanıyor.
    Hocam, tabletteymis olay, ben de anladim inceleyince

Bir suredir ikinci el egea bakiyorum. Bi turlu icime sinmiyor. Onumde dag gibi duruyor gogus. Tabletlisinden alalim derken fiyat ciktikca cikti. Biz de sifira karar verdik.

Bu arabayla tamamen mantik evliligi yapacagim sanirim. Resmen sevmeye calisiyorum cruze den sonra. Gel gor ki benim icin su an en mantiklisi. Bu hafta kapora birakacagim. Nisanda teslim diyorlar. 1.3 urban plus...

• uykr kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, emin olun çok mantıklı bi evlilik

Ben de cruze'dan sonra geçtim egea'ya. Cruze'un iç mekanda verdiği o bütünlük ve araca gömülme hissinden sonra egea'ya alışmam epey zaman aldı ama performansıyla verdiği keyif herşeyi örttü diyebilirim.

Cruze'dan sonra 320 torklu 1.6 multijet ilaç gibi gelmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Hayırlı olsun hocam, emin olun çok mantıklı bi evlilik

Ben de cruze'dan sonra geçtim egea'ya. Cruze'un iç mekanda verdiği o bütünlük ve araca gömülme hissinden sonra egea'ya alışmam epey zaman aldı ama performansıyla verdiği keyif herşeyi örttü diyebilirim.

Cruze'dan sonra 320 torklu 1.6 multijet ilaç gibi gelmişti
    Benim psikolojim icin biraz da 1.3 u över misin?

• uykr kullanıcısına yanıt
    Övmeye gerek yok hocam cruze'dan sonra 1.3 multijet de rahatlıkla mutlu eder

• quote:

Orijinalden alıntı: uykr

Hocam, tabletteymis olay, ben de anladim inceleyince

Bir suredir ikinci el egea bakiyorum. Bi turlu icime sinmiyor. Onumde dag gibi duruyor gogus. Tabletlisinden alalim derken fiyat ciktikca cikti. Biz de sifira karar verdik.

Bu arabayla tamamen mantik evliligi yapacagim sanirim. Resmen sevmeye calisiyorum cruze den sonra. Gel gor ki benim icin su an en mantiklisi. Bu hafta kapora birakacagim. Nisanda teslim diyorlar. 1.3 urban plus...

Alıntıları Göster
    Fiyat nasıl anlaştınız hocam?

bende dün Bursada sordum bayilere. nisan da araç gelecek dediler. fiyat vermediler..

• timsahhh kullanıcısına yanıt
    Artis olmazsa 121. Nisan basi teslim ederiz dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uykr -- 11 Mart 2020; 20:2:59 >
  • Hayırlı olsun. Evet 1. vites Lineada da aynı. Dolmuşçu mantığıyla hemen 2ye takılmalı. 2de alıp götürüyor zaten.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.