Şimdi Ara

MANUEL 1.3 MULTİJET URBAN EGEA MI YOKSA OTOMATİK 1.5 DCI FLUENCE Mİ?(EGEA ALINDI) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
3.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acipinsan

BMWden inip Egeaya binmedim. Baya kotu bir arabadan inip Egeaya bindim. Benim icin on numara araba. Çok şükür. Gayet de güzel. Leş diyecek neyi var anlamiyorum. Abartmayin bazi yorumlari. Egea videolarinda oyle bi iceriye cok ses aliyor diyorlardi ki dedim herhalde asiri rahatsiz oluyorsun. Bi bindim yorumlarin abartidan, takintidan baska bir sey olmadigin anladim.

Alıntıları Göster
    Ikisini de kullandım
    Leşten kastım edc içindi. Kullansan sende hak verirsin
    Beklenti ne bilmiyorum. Az yakması, genişliği önemliyse alınabilir. Bana hitap etmiyor
    Fluence kullandığım en kötü arabaydı. Direksiyonu üfleyerek cevirebiliyorsun. Araç ve direksiyon birbirinden bağımsız çalışıyor. Edc de bence en kötü otomatik şanzıman
    Egea da ki direksiyon ve şanzıman nispeten daha iyiydi. Egea da motor ve donanıma göre kalite değişiyor. 1.3mj easy ile 1.6 lounge arasında çok fark var. Galiba urban almışsın o da fena sayılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHIHAD -- 19 Temmuz 2019; 0:18:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aracı almışsınız hayırlı uğurlu olsun, tekerine taş değmesin. İyi günlerde, iyi insanlarla kullanmak nasip olsun.

Bundan sonra menfi yorumlara kulağınızı tıkayıp aracınızın keyfini çıkarmaya bakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru tercih bence de. Hayırlı olsun.

Ben olsam şirket aracı görüntüsünden kurtulmak için maddi durumum el verdikçe makyaja girişirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netttt2627

Bu mesaj silindi.
    Evet, Ankara Batıkent Çakırlar dan, Dışkapı ya...
  • Hayırlı olsun Allah kazasiz belasiz binmek nasip etsin.
    Bende egea düşünüyorum agir basiyor daha dogrusu
    Düşük km yaşı küçük alip uzun sure degistirmek istemiyorum.
    Donanimdan vazgeçip düşük km almaya deger mi ona karar veremedim

• hayırlı olsun güzel seçim
  • quote:

Orijinalden alıntı: acipinsan

Sagolun. Aldim arabayi. Aldiktan sonra hemen 300 km yola ciktim. Bekledigimden iyi cikti araba. Gayet memnun kaldim. İceri cok ses aliyor filan diyorlardi ama bence aliyor ama kesinlikle rahatsiz etmiyor. Benim eski araba cok aldigindan bu bana cok iyi geldi. Hatta ben basta calisma sesini duymadim nerdeyse. Şehir disi yakit bekledigimden fazlaydi bugun. Ortalama hız 100. Ortalama tuketim 5.5LT idi. Daha az bekliyordum. Arabayi aldigim kisi 1500KMyi 350TLye yaptigini soyledi. Sasirdim. Bakalim ben de o degerleri gorebilecek miyim. Araba bence her yonuyle guzel. Sadece nedense 1. vitesten bi gariplik var gibi geldi. Sebebini cozemedim ama her kalkisimda araba hizlanip birden yavasliyordu sanki. Babam kullaninca oyle olmadi. Ben de sorun var galiba. Ben yeni bindigim arabaya hemen alisamayan bi insanim. Alisinca duzelir herhalde. Ben gayet sevdim. Umarim memnun kalirim.

Alıntıları Göster
    Gule gule kullanin.

Iki kez birer hafta ikame arac olarak egea 1.3 kullandim. Birinci vites konusuna katiliyorum. Bir turlu uyum saglayamamistim. Ilk seferinde 1000 km, ikincide 500 km kadar yol yapmistik. Ikisinde de 4.6 ile teslim ettik arabayi. Surekli ort. tuketim dusurme egilimindeydi.

Teslim edip on yasindaki cruze me bindigimde egeanin ne kadar berbat bir oturma pozisyonu ve on gogus yerlesimi oldugunu dusunmustum. Yine de fiyat performans aracidir benim gozumde

• uykr kullanıcısına yanıt
    Benim de 1.5 yıldır alışamadığım tek kısmı oturma pozisyonu, önceki aracım cruze idi, mükemmeldi bu konuda

Cruze yerine başka bi araçtan geçseydim bu kadar yadırgamazdım sanırım.

• Bugüne kadar sadece 2 aracım oldu, bunlar dışında bir aracın şoför koltuğuna dahi oturmadım. Egeanın oturma pozisyonundaki sıkıntı nedir? Önceki aracım fiesta idi, ben bu aracı fiestaya göre (her yönüyle) daha kullanışlı buluyorum. Oturma pozisyonunun nasıl olması gerekiyor da bunu Egea'da olumsuz buluyorsunuz? Ciddi soruyorum -bilmediğimden-.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Bugüne kadar sadece 2 aracım oldu, bunlar dışında bir aracın şoför koltuğuna dahi oturmadım. Egeanın oturma pozisyonundaki sıkıntı nedir? Önceki aracım fiesta idi, ben bu aracı fiestaya göre (her yönüyle) daha kullanışlı buluyorum. Oturma pozisyonunun nasıl olması gerekiyor da bunu Egea'da olumsuz buluyorsunuz? Ciddi soruyorum -bilmediğimden-.
    Benim önceki aracım 2005 modem Citroen C4 1.6 HDİ, yeni aracım 1.3 multijet egea, herhangi bir rahatsızlık hissetmedim bu konuda. Tek yadırgadığım c4 ün direksiyon göbeği dönmüyordu sabit kalıyordu, sadece simit kısmı dönüyordu, 3 yıldır ona alışınca direksiyon farklı geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netttt2627

Bu mesaj silindi.
    2003 Model Seat İbiza 1.2 Motor

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Ikisini de kullandım
    Leşten kastım edc içindi. Kullansan sende hak verirsin
    Beklenti ne bilmiyorum. Az yakması, genişliği önemliyse alınabilir. Bana hitap etmiyor
    Fluence kullandığım en kötü arabaydı. Direksiyonu üfleyerek cevirebiliyorsun. Araç ve direksiyon birbirinden bağımsız çalışıyor. Edc de bence en kötü otomatik şanzıman
    Egea da ki direksiyon ve şanzıman nispeten daha iyiydi. Egea da motor ve donanıma göre kalite değişiyor. 1.3mj easy ile 1.6 lounge arasında çok fark var. Galiba urban almışsın o da fena sayılmaz

Alıntıları Göster
    Fluence hic kullanmadim fikrim yok ama ben 2003 Model Seat İbizaya bile leş demiyordum. Konforsuzdu, gucsuzdu ama gidecegim yere de gidiyordum. Ben fazla konfor duskunu degilim. Tabi olursa iyi olur ama imkanlar yeterli degil malesef. Urban donanim benim icin yeterli. Loungeda ekstra ne var cok bilgim yok.

• quote:

Aracı almışsınız hayırlı uğurlu olsun, tekerine taş değmesin. İyi günlerde, iyi insanlarla kullanmak nasip olsun.

Bundan sonra menfi yorumlara kulağınızı tıkayıp aracınızın keyfini çıkarmaya bakın.
    Eyvallah sagolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: TahaKaradeniz

Doğru tercih bence de. Hayırlı olsun.

Ben olsam şirket aracı görüntüsünden kurtulmak için maddi durumum el verdikçe makyaja girişirdim.
    Elimden geldigince ufak ufak yapmayi dusunuyorum. Sagolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: sulocanxxx

Hayırlı olsun Allah kazasiz belasiz binmek nasip etsin.
    Bende egea düşünüyorum agir basiyor daha dogrusu
    Düşük km yaşı küçük alip uzun sure degistirmek istemiyorum.
    Donanimdan vazgeçip düşük km almaya deger mi ona karar veremedim
    Amin. Allah razi olsun. Bence Urban donanim bakimindan gayet yeterli. Ben şahsen şu da olsa iyi olurdu diyecek bir sey bulamadim ama ben baya daha kotu bi arabadan buna bindigim icin de bana oyle gelmis olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

hayırlı olsun güzel seçim
    Tesekkurler.

• quote:

Bugüne kadar sadece 2 aracım oldu, bunlar dışında bir aracın şoför koltuğuna dahi oturmadım. Egeanın oturma pozisyonundaki sıkıntı nedir? Önceki aracım fiesta idi, ben bu aracı fiestaya göre (her yönüyle) daha kullanışlı buluyorum. Oturma pozisyonunun nasıl olması gerekiyor da bunu Egea'da olumsuz buluyorsunuz? Ciddi soruyorum -bilmediğimden-.
    Yüksek geliyor

Cruze'da aracın içine gömülüyordum, daha bütün hissediyordum, tabi iç mekan tasarımının da etkisi var

Egea'nın koltuk konumu yüksek, konsol da biraz kaba olunca keyif vermiyor pek.

• egea iyide uzun yolda çok bağırır.Benim clionun 4. vitesi gibi. çekilmez o bassam desen 4000 rpmler.. onun dışında 3 bin devire kadar motor sesi rahatsiz etmez. azda yakmaz. şehirdışı sehirici yakıtı aynıdır vites oranından dolayi.konforu iyidir yol tutuşu iyidir.Öyle cok hiz yapmazsan mantikli secim yapmissin ama km yüksek geldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykr

Gule gule kullanin.

Iki kez birer hafta ikame arac olarak egea 1.3 kullandim. Birinci vites konusuna katiliyorum. Bir turlu uyum saglayamamistim. Ilk seferinde 1000 km, ikincide 500 km kadar yol yapmistik. Ikisinde de 4.6 ile teslim ettik arabayi. Surekli ort. tuketim dusurme egilimindeydi.

Teslim edip on yasindaki cruze me bindigimde egeanin ne kadar berbat bir oturma pozisyonu ve on gogus yerlesimi oldugunu dusunmustum. Yine de fiyat performans aracidir benim gozumde

Alıntıları Göster
    Sagolun. Birinci vitese gercekten hala alisamadim. Az once yine kullandim. Az gaz verince bayilma oluyor, cok verince de birden ivmeleniyor sanki. Bi gariplik var. Yakit tuketimi hala bana bu araci kullananlara gore fazla geliyor. Herhalde benim kullanimimda sikinti var. 1. vitesi biraz fazla uzatip 2ye geciyorum sanki. Koltuk konusunda bi eksi yon hissedemedim şahsen.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.