Şimdi Ara

manuel patch sıkıntısı beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • launcherı açınca joymax a gidip manul patch i indir diyor yalnız siteye gidince japonca bi yazıyla 404 hatası veriyor. manuel patchi kendim buluyum dedim yükledim 25 mb lık dosya 2 saatte anca indi. şimdi de sizin patch 1.309 bu sadece 1.304 ve 1.308 sürümlerine yama yapabilir diyor. bu oyunu nası çalıştıracaz bi bilen yok mudur

• quote:

Orijinalden alıntı: vortigon

launcherı açınca joymax a gidip manul patch i indir diyor yalnız siteye gidince japonca bi yazıyla 404 hatası veriyor. manuel patchi kendim buluyum dedim yükledim 25 mb lık dosya 2 saatte anca indi. şimdi de sizin patch 1.309 bu sadece 1.304 ve 1.308 sürümlerine yama yapabilir diyor. bu oyunu nası çalıştıracaz bi bilen yok mudur

manuel patch yeni client indirmek istemeyenler için geliyor.mesela x günü yeni client gelecek ve sizin client güncel, bu durumda yeni legend yerine manuel patch i indirmeniz yeterli olur. ama ya uzun süredir girmiyordunuz(version eski) yada yanlış yerden indirdiniz. resmi siteden veya torrent yolu ile legend 8 i indirmeniz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MataRayshuNe -- 31 Ekim 2011; 12:36:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 tuş sorunu lütfen yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.