Bildirim
Manuel vites
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
https://youtu.be/M8mFudgEcEg
Audi r8 Manuel alınca yanında bedava veriyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Topuzu falan değilde sadece o girintileri belirtecek bir aksesuar arıyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kendiniz gerekli boşlukların planını bulup anca tornacıda filan yaptırabilirsiniz çünkü bu aralıklar araçtan araca değişir. Her araca uygun üretmesi gerekir yapan kişinin. (Çinlilerin yani)
Anladım çok teşekkür ederim
Araştırınca biraz bu tür vitesin İngilizcesi gated shifter. Senin gibi arayan talep eden başka insanlar da var ama satan yapan bulamadım.
Baya araştırdım ne yazıp aratacağımı da bilemedim bide bu isimle arayayım
Bişey bulursan yapan filan yaz bende merak ediyorum
çöp -
Tamamdır
Yanlis hatirlamiyorsam 360 modenA larin manuel versiyonlari boyle yada 355lerde boyle bi vites vardi.
Ama yanlista hatirliyor olabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: 200ugececekaga
Yanlis hatirlamiyorsam 360 modenA larin manuel versiyonlari boyle yada 355lerde boyle bi vites vardi.
Ama yanlista hatirliyor olabilirim.
Hayır doğru hatırlıyorsunuz f355 - 360 ınkıde bu şekildedir vites körüğü bulunmaz. -
Bunda vitesi çapraz şekilde atınca orada ki çıkıntılara çarpmıyor mu?Vites arttırmayı zorlaştırıyor gibime geldi görüntü haricinde yanlış mı düşünüyorum? -
Vites çapraz atılmıyor işte sana bana öyle geliyor
Teşekkür ederim. Babanın arabasını kullanırken değilde kendi arabanı alana kadar yapıcı yorumlarını bekliyorum.
kestane
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam kullandığın araç ne bilmeden nasıl yorum yapalım? vitesin körüğünü sök zaten sistem görünür az çok. ona göre ölçüp döktürmen falan lazım -
Geely emgrand ec7 2010
quote:
Orijinalden alıntı: bnym97
Bunda vitesi çapraz şekilde atınca orada ki çıkıntılara çarpmıyor mu?Vites arttırmayı zorlaştırıyor gibime geldi görüntü haricinde yanlış mı düşünüyorum?
Hocam dikkatli bakın 2'den 3'e gidecek yolda, 4'den 5'e gidecek yolda eğim ona göre verilmiş. Yani yolunu bulur o.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X