Şimdi Ara

Manyetik Alanda Su Isıtma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
13.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mıknatısların üzerine gelecek şekilde gelen bir bakır borudan su geçirilirse suyun çok rahat ısıtılabileceğini düşünüyorum. Videoyu izlerseniz, sizler de benim gibi düşüneceğinize eminim.

Alıntıdır.

• Değişken manyetik alan içinde kalan iletkende elektrik akımı indüklenir. Adam bakır boruyu çıplak elle nasıl tutuyor ben onu çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sigmoid

Değişken manyetik alan içinde kalan iletkende elektrik akımı indüklenir. Adam bakır boruyu çıplak elle nasıl tutuyor ben onu çözemedim.

ehil bir kişi olduğu belli, yılların birikimi ile ellerinde oluşan nasırların izolasyonumu acep.
  • orda kullanılan freze nın nerden baksan 2-3 kw bi motoru var.su o sıstemde ısıtılırmı ısıtırlır, belki daha fazla mıknatıs spiral borular ile daha ıyı ısıtma saglanabilir. bence güzel bi sistem olbilir ama ses olayı sıkıntı olur heralde. daha ufak bi motorla aynı duzenekten 4-5 tane daha sıralansa bizde eelktrikli sofben lerden kurtuluruz heralde :))
  • Bu işle uğrasan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaferzy Z kullanıcısına yanıt
    Trabzon da biri yapmış fakat 2000 Euro istiyor. eşimin okulundan biri yaptırmış başlar da memnundu fakat şimdi öyle değil sebebi ni bilmiyorum.
    YouTube video vardı biraz sesli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.