Şimdi Ara

Manyetik bisiklet iyi bit icat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 1aydır her gün yarım saat evde manyetik bisiklet çeviriyorum. Zorluk seviyesini Maximum a alarak bu işi yapıyorum. 90 kilodan 82 kiloya düştüm. Üstelik yeme içme vs den hiç ödün vermeden. Göbek möbek hiçbişi kalmadı Bu gerçekten iyi bir icat. Yarım saatin sonrasında bisikletin gövdesinden kokular gelmeye başlıyor. Elimle dokunduğumda bayağı bir ısındığını hissediyorum. Inanılmaz kalori yakıyor. Herkese tavsiye ederim. Üstelik bir eskiciden 45 tl ye almıştım evini taşıyan birisi adama bedavadan vermiş.

• Gerçek bisikleti de tavsiye ederim.

Vücudunuzdaki fazlalıkları atmasını geçtim, tüm hormonlarınızı çalıştırıyor bisiklet işi. Gerçekten sağlıklı bir spor, vermiş olduğunuz kilolar ve aziminiz için tebrik ederim.
  • Vakti kısıtlı olanlar ve dışarıya çıkmaya imkanı olmayanlar için çok faydalı bir ürün. İnşallah ileride bu başlık altına ''70 kiloya düştüm'' diye bir mesaj bırakırsınız

Engineer!'ın dediği gibi bunun yanına bir de bisiklet alırsanız kilo verme süreciniz daha da hızlanır. Hem de bulunduğunuz yerdeki bisiklet gruplarıyla sürüşe çıkıp çevrenizi genişletmenize de yardımcı olur. Buradaki arkadaşlar ara ara turlar düzenliyor hem onlara da gelirsiniz inanın evde sürmekten daha keyifli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aizanoi -- 25 Şubat 2014; 17:17:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.