Şimdi Ara

Mapfre, HDI, Güneş ve Axa Sigorta poliçelerini DH üyelerine özel imkanlar ile sunuyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sigorta ile ilgili her türlü sorunuzu çekinmeden yönlendirebilirsiniz. 15 yıllık kurumsal sigortacılık tecrübemiz ile cevap vermeye çalışacağız.

Müşterilerimiz için 10 dan fazla sigorta şirketinden teklifleri oluşturup dönüş yapıyoruz.

Axa, Allianz, Anadolu, Ak, Mapfre, Güneş, HDI, Sompo Japan, Generali, Ray, Euro, Ergo gibi sektörün öncü şirketlerinin tekliflerine ulaşabileceksiniz.

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinyas76 -- 15 Mayıs 2014; 9:49:49 >

• Bir mesaj gönderdim. İyi çalışmalar, kolay gelsin.
  • Araç sigortası yenilemelerinde

Ruhsat sahibinin TC Kimlik numarası (araç şirket üzerine ise vergi no)
    Plaka
    Ruhsat seri ve no bilgisini(Ad soyad yazılı sayfanın en altında yer alır) göndermeniz teklif çalışmamız için yeterli olacaktır.

Araçta özel ekipman, LPG gibi eklentiler varsa bunları da belirmek gerekir.

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinyas76 -- 12 Nisan 2014; 16:08:20 >
  • pm
  • Sayın batuhankaralar ve sayın hgokce

Teklifleriniz belirttiğiniz iletişim adreslerine gönderilmiştir.

Saygılarımla
  • pm
  • Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinyas76

Sigorta ile ilgili her türlü sorunuzu çekinmeden yönlendirebilirsiniz. 15 yıllık kurumsal sigortacılık tecrübemiz ile cevap vermeye çalışacağız. Saygılarımla

2005 model dizel otomatik bmw 3.20D.. yaş 26 il istanbul. Yıllık kasko maliyeti nedir hocam ??
  • zingfth kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Araç ve sizin hasar geçmişinize göre fiyat çok değişebiliyor. Yine meslek, ikamet ili , yaş gibi kriterler de önemli
    Plaka ve TC kimlik numarası yollarsanız fiyat hesaplaması yapabiliriz.

Saygılarımla,
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinyas76

Merhabalar,

Araç ve sizin hasar geçmişinize göre fiyat çok değişebiliyor. Yine meslek, ikamet ili , yaş gibi kriterler de önemli
    Plaka ve TC kimlik numarası yollarsanız fiyat hesaplaması yapabiliriz.

Saygılarımla,

aracın hasar drumunu bıl mıyorum plakayı da bıl ıyorum. Kendım ıstanbul da kamu da muhendısım. Tahmını ne kadar civarındadır ?
  • zingfth kullanıcısına yanıt
    Çok kaba bir tahmin ile 800 - 1400 TL arasında çıkabilir.

Net bir şey söylemek maalesef çok zor
  • pm
  • sdu_mmf S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Aracınızın durumu ile ilgili bilgiyi size gönderdik. Saygılarımla
  • Kasko konusunda muzdarip durumdayım. Muafiyetliye bile razı olacağım bu gidişle.
  • Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olabileceğimiz bir konu olursa seve seve elimizden geleni yaparız.

Saygılarımla
  • Arkadaşlar merhaba
    Çok az kullandığım 2007 model aracımın zorun trafik sigortası 2011 yılında bitmişti. Bende kullanmadığım için ihmal ederek ancak bugun yaptırabildim. yaptırmadan önce aksigorta ve bir kaç yerden teklif aldım. tüm teklifler aşağı yukarı aynı 1.050- 1200 arasındaydı. Ancak bugun bir tanıdık vasıtası ile bir acentaya anadolu sigortadan cezası ile birlikte 520tl yaptırdım. anlamadığım 500tl gibi bir fark neden ve nasıl olur. diğer sorumda geçmiş yıllara ait sigortadan sadece cezası mı alınır yoksa o yıla ait tüm masrafmı alınır. 2010-2011 yılında 266tl vermiştim.
  • DH üyelerine nasıl özel imkan sunuyorsunuzki indirim olamaz taksit olamaz sadece uygun olan şirket ten fiyat verebilir siniz bunu da herkes yapıyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aloneleon A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Ürün özelliğine ve satın alınan şirkete göre sunduğumuz fırsatlar değişiyor.
    Bazı ürün ve şirketlerde özel indirim yetkimizi kullanırken bazı ürün ve şirketlerde ise DH üyelerine satın alınan poliçeler ile birlikte onları memnun edeceğini düşündüğümüz hediyeler gönderiyoruz
    Özellikle bilgi almak istediğiniz bir ürün ya da şirket varsa daha detaylı bilgi verebiliriz.

Kasko, trafik , sağlık siortaları, konut, işyeri ve kobi sigortaları ile hizmetinizdeyiz.

HDI, Mapfre , Güneş ve Axa sigorta için teklif verebiliyoruz.

Saygılarımla
  • ruzbe_ R kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Trafik sigortası zorunlu olduğu için gecikme süresi ile bağlantılı olarak artan bir ceza tarifesi var. Bu yüzden yüksek bir rakam ödemişsiniz. Geçmişe yönelik bir masraf değildir.

Gelecek yıllarda zamanını geçirmeden yaptırmanızı tavsiye ederiz.

Saygılarımla
  • Pm attım size hocam.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.