Şimdi Ara

Marangoz Yusuf sen ne yaptın? Ben işin içinden çıkamadım, çıkabilmek de çok zor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
4.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Marangoz Yusuf sen ne yaptın? Ben işin içinden çıkamadım, çıkabilmek de çok zor.

Hz. Meryem kimsesiz kalınca peygamber olan amcasının yanına veriliyor. Amcasının oğlunun adı da Yusuf, mesleği marangozluk. Haliyle aynı evde yaşıyorlar. Yusuf ile Hz. Meryem birbirlerini seviyorlar ki nişanları yapılıyor. Baba, oğul ve yeğen Hz. Meryem aynı evde yaşıyorlar. Ateş ile barut yanyana durmaz misali nianlıyken Hz. Meryem hamile kalıyor. (Nişanlınızla aynı evde yaşıyorsunuz ve cinsel yönden çok güçlü olduğunuz genç yaştasınız. Nasıl olsa evleneceksiniz. Bir erkeğin kendini zapdetmesi çok zor.) O zamanlar içki de yasak değil malum. İçki müslümanlığın doğuşundan seneler sonra aşama aşama yasaklanıyor. Önceleri islamiyette içki yasağı yok, içkili iken namaza yaklaşmayın deniyor.
    Herkesin aklına şu soru geliyor. Hz. Meryem ile Yusuf yasak olmayan içkinin etkisiyle iyice rahatlayıp ilişkiye girmiş olamazlar mı?
    Tam bir cinsel ilişki olmadan da mesela Hz. Meryem içkinin etkisindeyken vs. vs. Yusuf çok arzulamış olamaz mı?
    Ya da yusuf'tan sonra hemen aynı banyo veya tuvaleti kullanan Hz. Meryem farketmeden, Yusuf'un sperm kalıntıları ile temas etmiş olamaz mı? Malum spermler oda sıcaklığında hemen ölmezler. (sudan çıkan balık nasıl hemen ölmezse mikro canlılarda farklı ortamda bir süre yaşamaktadır) Ayrıca filistinde havaların oldukça sıcak olduğunu göz önüne getirelim. spermler ideal 36 derecede yaşar. Filistinde de o sıcaklık değerleri uzun süre görülür.
    Madem Hz. İsa'nın babası Tanrı veya Cebrail, Yusuf'un nişanının hemen bozulması gerekirdi. Ne diye Hz. Meryem ile evlendiriliyor. Niçin Yusuf'un peygamber babası veya Hz. Meryem, "Doğan İsa'nın babası Tanrı veya Cebrail, artık Meryem'e bir erkeğin elinin değmesi uygun düşmez" diyerek bu nişanı bozmuyorlar? Normalde Tanrı'nın kutsadığı bir kadına hiçbir erkek dokunmak istemez. Dünyada kız mı kalmadı. Hz. İsa da büyüyünce aynı zamanda marangoz oluyor. Mucizeler dersek mucizelerin kalıntıları niye yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murathakanbayrak -- 14 Mayıs 2008; 15:11:37 >

• "Melekler şöyle demişti: 'Ey Meryem! Allah sana Kendisinden bir kelimeyi müjdeliyor ki, adı Meryem oğlu İsa Mesih'tir; dünyada da ahirette de itibarlı, aynı zamanda Allah'a çok yakınlardandır. Beşikte, yetişkin çağında da insanlarla konuşacak ve iyilerden olacak. (Meryem) 'Ey Rabbim, bana bir beşer dokunmamışken benim nasıl çocuğum olur?' dedi. Allah: 'Öyle ama, Allah dilediğini yaratır, bir şeyin olmasını dilediğinde ona sadece (ol!) der, o da oluverir.' buyurdu." (3/45-47)

Birzcık araştırsan bulacaksın....Durdun durdun buna mı taktın kafayı hayret valla... Bu bitince bide Hz Adem ile Hz Havva nasıl olmuşlar onu bi düşün bakalım işin içinden nasıl çıkacaksın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.