Şimdi Ara

Marantz 2226B için Hoparlör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Uzun zamandır kendime ayrı bir stereo set kurmaya çalışıyorum. Baştan da belirteyim çok da bilgim yok. O yüzden yardıma ihtiyacım var. Derdim şudur, Audio Technica LP-120 pikap ve Marantz 2226B amfim var. Niye Marantz derseniz de vintage Marantz amfileri çok seviyorum. Bu alacağım hoparlörleri de bu sistemde yaklaşık 30m2 civarı olan salonumda kullanıcam. Berrak ve sıcak sesleri seviyorum. Genelde de soft müzikler dinliyorum. Biliyorsunuz bu işin sonu yok ama kafamda bookshelf hoparlör var. İşte Dali Zensor 3, B&W DM 603 S2 gibi. Ya da derseniz ki boşver bookshelfleri kule bak derseniz de gerekli bütçeyi ayarlayıp bikaç ay sonra da bakabilirim. Acele etmeden düzgün bişey yapmaya çalışırım. Kafamdaki limit maksimum 5000 civarıdır. Tecrübeli arkadaşlardan ve ustalardan öneri bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

• Teşekkür derim bu ilanı görmüştüm ama bunu ancak 3-4 ay sonra bu kadar bütçe ayarlayabilirim.
  • Bende 2226B kullanıyorum ve önerilerinize 2 sene sonra bende katılıyorum varmıdır önerisi olan?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.