Şimdi Ara

Marantz PM6006 ve Klipsch RP-260F

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

muzik için bir stereo amp almak istiyorum fakat aklımdaki soruları yanıtlayabilirsneiz sevinirim

1-iki ürün arasında kaldım klipsch rp-260f kule hoparlörleri sürebilecek güce sahip

denon 720ae

marantz pm6006

bu iki amp rp-260f leri surebilecek güce sahip midirler?

2-denon 720 içerisinde DAC bulunmuyor.Gerek var mıdır? Marantz'ın içerisindeki DAC ne işe yarar?

denon amp icerisinde DAC olmadıgı ıcın mı digital giriş için optik yada coax girisi bulunmuyor? DAC digitali analog sınyale donusturdugu için?

3-bilgisayarımda x-fi titanium ses kartı var.Buradan optic kablo ile marantx pm6006'ya baglantı yapsam,çaldığım müziği marantz amfi degil de ses kartı mı cozup amfiye yollamıs olacak? bu noktada marantz'ın DAC ozellıgını kullanmamıs mı olacagım? burada kafam karısıyor.Marantz alırsam ses kartından optic kablo ile gondermemem mi gerekiyor? pc de flac yada mp3 dosyalarımı calarken?

4-stereo amfilerde 45watt 60watt gibi watt degerlerı mevcut ama hoparlorler 125watt gozukuyor.Bu nasıl oluyor?avr lerde kanal basına 100 wattlar havada ucusurken muzık ıcın stereo amp lar 10 basar avr'lere denırken bu 45 wattlar ıle nasıl oalcak bu ıs?

5-Artı olarak pioneer vsx-921 kullanıyorum bu avr üzerine yukarıdaki stereo amfıler muzık konusunda cag atlatır mı bana? adam gibi klipsch rp-260f leri surebılır mıyım? yeterli gucu saglarlar mı?

sımdıden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_Rises -- 28 Haziran 2017; 12:5:35 >

• 1in cevabı bende yok. Dac evet dijitali analoğa çevirir. Yani amfide dac özelliği varsa kaynaktan gelen işlenmemiş dijital veriyi sese çevirebilir demek oluyor. Bu işin pc içindeki ses kartlarına yaptırılması da uygun görülmüyor. Çünkü kasa içinde sesi bozacak birçok zamazingolar varmış. Harici usb dac alabilirsin yada almayabilirsin. Xfi nin kalitesini bilmiyorum. Tatmin çok öznel bir olgu. Ben 6_7bin tl harcadım hala ortada ne güzel diyebileceğim bir ses çıkaramadım. Herkes önce hoparlör diyor ama bence sağlam bir amfiyle yola çıkılmalı. Alabileceğinin en iyisini ikinci el al derim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. ne denon ne de marantz. iki seçenek arasında denon 720 derim.

2. gerek yok. paran varsa alırsın Pioneer A70 veya dahili DAC olan Harman Kardon optik girişli stereo amplilere bakman. belki hk, Klipsch ile parlak çalabilir ama güzel ses alacağını düşünüyorum.

3. optik bağlantı yaparsan optik giriş olan taraf çözer. illa optik göndermen gerekmiyor. analokta bağlayabilirsin. elinde güzel bir transport varsa ve güzel birde DAC varsa optik, spdif muhabbetlerine girersin. yok. kurcalama. bu seviyede ki cihazlar tırıvırı.

4. 45w 120w güzeldir.

5. tecrube kazıkların toplamıdır. vsx-921 e Klipsch ri tak memnun kalırsan öyle devam et.

edit: hatalı harf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 20 Şubat 2018; 10:16:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.