Şimdi Ara

marea arka tampon reflektörü lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgili mareacılar benim aracın sol arka reflektörü aldığımdan beri yok ve kayseride bulamadım hangi parçacıya gittiysem yk o parçayı bulamazsın dediler cıkmacılar hurdacılara her yere baktım yok bu reflektörden çevrenizde şehrinizde sıfır yada ikinci el reflektör bulunan satan kişi varsa önerebilirmisiniz çok küçük bi parça ama çok çirkin göseriyo arabayı

• hocam benimde kırılmıştı, çıkmacılardan baktım sıfırı 45 lira orjinal, çıkması 65-70 lira fiyat çekiyorlar ttutturduklarına, ben gittim sıfırını aldım ünlü otodan Ankara'da, ancak internet sitesinde stokta yok kirazcıoğlundan sipariş verebilirsin

http://www.kirazcioglu.com/U13157,2605,marea-tampon-reflektoru-sag-elektrik-aydinlatma-aksami-lancia-7799043.htm

http://www.kirazcioglu.com/U13158,2605,marea-tampon-reflektoru-sol-elektrik-aydinlatma-aksami-lancia-46426712.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: VisionTech

hocam benimde kırılmıştı, çıkmacılardan baktım sıfırı 45 lira orjinal, çıkması 65-70 lira fiyat çekiyorlar ttutturduklarına, ben gittim sıfırını aldım ünlü otodan Ankara'da, ancak internet sitesinde stokta yok kirazcıoğlundan sipariş verebilirsin

http://www.kirazcioglu.com/U13157,2605,marea-tampon-reflektoru-sag-elektrik-aydinlatma-aksami-lancia-7799043.htm

http://www.kirazcioglu.com/U13158,2605,marea-tampon-reflektoru-sol-elektrik-aydinlatma-aksami-lancia-46426712.htm

Saolun hocam bilgi icin bu parcanin daha ucuzu yokmu ya koca ön far 80 lira bu parca 60 lira yazik degilmi bize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maalesef fiyatlar öyle, eğer bulamazsanız ulaşın bana, buradan alıp yollarım

• quote:

Maalesef fiyatlar öyle, eğer bulamazsanız ulaşın bana, buradan alıp yollarım

Tamam hocam ben burdaki cikmacilara bidaha bakiyim parcacilara filan haberlesiriz yine [:'(

• bana da lazım ondan ya. hiçbiyerde yok. bulamıyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: jessusse

bana da lazım ondan ya. hiçbiyerde yok. bulamıyorum :(

hangi şehirdesiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jessusse

bana da lazım ondan ya. hiçbiyerde yok. bulamıyorum :(

hangi şehirdesiniz

Kayserideyim hocam

• ankara'da vardı heryerde
  • quote:

ankara'da vardı heryerde

Bizim burda bulamadim hocam

• OrHaN038 O kullanıcısına yanıt
    Adanadayım ben. gezmediğim parçacı, çıkmacı kalmadı. şimdide bursada arattıyorum ama hala bulamadım :(
  • Arkadaşlar merhaba.Bende bugün 2000 model sx marea aldım.Banada sol arka tampon reflektörü lazım.Kastamonudada bulamıyorum.Bulunduğu şehirde olan varsa benimle iletişime geçebilirmi?Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecceee

Arkadaşlar merhaba.Bende bugün 2000 model sx marea aldım.Banada sol arka tampon reflektörü lazım.Kastamonudada bulamıyorum.Bulunduğu şehirde olan varsa benimle iletişime geçebilirmi?Şimdiden teşekkür ederim.

Bulursaniz banada bi tane sol reflektor lazim kayserideyim bende cok aradim bulamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrHaN038 -- 19 Şubat 2014; 21:26:35 >
  • Ben buldum linki pm attım
  • elinizden geliyorsa size bir fikir vereyim.eski reflöktörlerden bulun birtane hani yola koyduğumuz üçgen olandan veya boyu kurtarırsa bisiklet reflektörü bile olur ölçüsüne göre kesin avuç içi spiral işinizi kolaylaştırır hatta 1,5 mm lik keski taşıda bulursanız hırdavatçıdan spiralle çapaksız daha güzel kesilir.ısı tabancası v.b. bir alet yada şöyle diyeyim eritmeden ısıtarak eğimini rahatlıkla verin.tampondaki yerinede ilk önce aksasuarcıdan veya reklamcılardan alabileceğiniz kırmızı yada kırmızı reflektörlü bantlardan alıp yapiştırın üzerinede yaptığınız reflektörü yapiştırın kaportacılarda dayson marka beyaz slikon var belki para bile istemezler yapıştırmaya yada herhangi kuvvetli bir yapıştırıcı da olabilir tavsiyem slikondur arkasına su kaçarsa terleme buharlaşma yapar görüntü iyi olmaz.çıkma kamyon vb.arka stop lambası bile işinizi görür yeterki ben bunu yaparım diye kendinizi şartlandırın.kolay gelsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.