Şimdi Ara

Marea tekleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende 2000 marea SX var. arac yolda giderken (her türlü hızda ve devirde) aniden stop ediyor. elektrik kesmeden. marşa basıyorum önce çalışmak istemiyor ama bir kaç denemeden sonra çalışıyor, bu sefer vitese geçip kalkmaya çalışınca tekrar stop ediyor. sorunumu çözemiyorlar. servise gidiyorum, lpg arabanın beynini karıştırıyor diyor. lpg'ye gidiyorum öyle bişey olmaz diyor. arabadan memnunum ama servisi çok kötü. Adanadayım ve sorunumu kimse çözemiyor. kafayı yemek üzereyim. araba evde yatıyor. binemiyorum :( videodaya cektim. yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: jessusse

Bende 2000 marea SX var. arac yolda giderken (her türlü hızda ve devirde) aniden stop ediyor. elektrik kesmeden. marşa basıyorum önce çalışmak istemiyor ama bir kaç denemeden sonra çalışıyor, bu sefer vitese geçip kalkmaya çalışınca tekrar stop ediyor. sorunumu çözemiyorlar. servise gidiyorum, lpg arabanın beynini karıştırıyor diyor. lpg'ye gidiyorum öyle bişey olmaz diyor. arabadan memnunum ama servisi çok kötü. Adanadayım ve sorunumu kimse çözemiyor. kafayı yemek üzereyim. araba evde yatıyor. binemiyorum :( videodaya cektim. yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.

arkadaşım slm arabanı seviyor ve zevkle binmek istiyorsan işte sana çözüm tarsus a git hemen girişte beydeğirmeninde otogar ın yanında fiat yetkili servisi bul ve fatih ustayı sor zaten kendiside adanalı ve adanada oturur izmirden mareacı bülent seni tavsiye etti de başka bişeye gerek yok forumda bir yerlerde yazmıştım numarasını bulursun önce ara istersen tarsusluyum ama 10 yıldır izmirde yaşıyorum ve 3. mareamı halen kullanıyorum bu sorunlar yüzünden izmirde çok ustayı zengin ettim ve sonunda tesadüfen fatih ustayı buldum üşenmedim izmirden tarsus a gittim arabamı teslim ettim geri geldim başka bir hafta sonuda almaya gittiğimde arabam fabrika ayarındaydı ve hala öyle bir tek defa stop etmedi şeytan kulagına kurşun

• boodi B kullanıcısına yanıt
    hocam araba artık bıraktı kendini. dün akşam eve zor getirdim. şimdi yatıyor evde 2 gündür. tarsusa kadar gidemem. çekiciyle götürsem gene dünyanın masrafı. adanadan biri yardımcı olursa çok iyi olur :(
  • quote:

hocam araba artık bıraktı kendini. dün akşam eve zor getirdim. şimdi yatıyor evde 2 gündür. tarsusa kadar gidemem. çekiciyle götürsem gene dünyanın masrafı. adanadan biri yardımcı olursa çok iyi olur :(

0531 309 47 01 numarası bu fatih usta adana da oturuyor yarın telefonla görüş izmir den bülent dersen tanır durumu anlat en azından servise götürmen için gerekeni yapar bana pazar sabahı yatağından kalkıp dağ başında bir köye yol yardımı yollamıştı sağolsun durumu anlat yardımcı olur
    eyvallah hocam. çok teşekkürler.
  • sonucu paylaşırsan sevinirim
    Devir sensörü değişince sorun çözüldü.
  • quote:

Devir sensörü değişince sorun çözüldü.

nerede kime yaptırdın bu işi ve sorunun devir sensörü olduğunu kim buldu
    ya aslında bu sorunu tamamen ben kendim çözdüm. tamircim bilgisayara bağlıyor ancak devir sensörü hata vermiyordu. benim ısrarlarım sonucu başka bi devir sensörü denedik, oldu. ondan sonra suçu bilgisayın üstüne attı tamircim. ben anlamıştım devir sensöründe problem olduğunu. çünkü araba çalışıyor boşta iken, gaz veriyorum çatır çatır yiyiyor ancak vitese geçip kalkmaya çalışınca stop ediyordu. ve yolda giderkende stop ediyodu. benim ve tamircimin kafasını karıştıranda bu oldu zaten. nerdeyse gaz gelebeğini değiştirecektik bu yüzden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.