Şimdi Ara

Marka fanları olanlar veya olmayanlar! Onlar neden sahipsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malumunuz forum ilginç bir hal aldı . Yıllardır burdayım bu hale düştüğünü görmedim

Bir kesim VW fanı . Bunlar belli yazmaya gerek yok .

Birkısım Honda başta japon fanı .

Tercihlerdir haddime düşmez karışmak herkes ayrı sever .

Ama Reno , Fiat ın büyük kitleleri olmadığını kötü araba , kalas gibi amiyane tabirler aczolunmakta .

Chevroletinde kendince fanları mevcut dipnotu vermeden geçmeyelim

FİAT'ın Reno'nun Hyundai ın , hatta OPEL în savunucu kitlesi yok.

Bu konuyu ele almak istedim

Saygılarımla

KAZANDİBİ

• Ford gibi bir markanında fanatik kitlesinin olmaması + bir avantaj . Alıcı kitlesi açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Kazandibi

Ford gibi bir markanında fanatik kitlesinin olmaması + bir avantaj . Alıcı kitlesi açısından

Neden tam olarak anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

quote:

Ford gibi bir markanında fanatik kitlesinin olmaması + bir avantaj . Alıcı kitlesi açısından

Ford kullanıcılarını beğendiğimi söylüyorum

Kendini bilmezler marka takıntısı yaparlar.
  • quote:

quote:

2. el açısından
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Fıat'ın savunucu kitlesi bence yeterince var.Türkiyenin en fazla araç satan iki markasından birinin zaten savunucu kitlesinin olmaması düşünülemez.Fıat'ı daha kuş serisi zannederek yerin dibine sokmaya çalışan kişilerin rezil olduğunu bolca görmem fıat'ın bayağı savunucu kitlesi olduğunu görmeme sebep oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Fıat'ın savunucu kitlesi bence yeterince var.Türkiyenin en fazla araç satan iki markasından birinin zaten savunucu kitlesinin olmaması düşünülemez.Fıat'ı daha kuş serisi zannederek yerin dibine sokmaya çalışan kişilerin rezil olduğunu bolca görmem fıat'ın bayağı savunucu kitlesi olduğunu görmeme sebep oldu.

Alıntıları Göster
    Ben teknikerim fan deyince bir motor ve bir debi olayı aklıma geliyor..

konuya gelirsek isteyen istediğine gönül verir veya bağlanır öyle veya böyle saygı duymak lazım

bir çok marka ve model aracım oldu hepsininde farklı hikayeleri ve artı ve eksileri mevcut.

bir konu başlığımız var ve bir arakadaş grubumuz ama bu kullandığımız aracı arşa çıkarmaz bizce fiyat ve fonksiyonellikte işimizi görür se durumu kurtardık yoksa çok çok eksileri ve düzeltilmesi gereken çok detayları vardır her makina ve modelinin bana göre.

bilmeden konuşanlara ise anlatma uslubumuz biraz sert oluyor sanırım destursuz ve tepee den inme bir uslupla eleştirilince.

• Toyota'dan Citroen ve Peugeot'tan da bahsetmemissiniz.
    Bu markaların da cok koyü bir fan kitlesi yok gözlemlediğim kadarıyla. Özellikle Toyota icin şaşırtıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asmodian -- 14 Eylül 2012; 22:57:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asmodian

Toyota'dan Citroen ve Peugeot'tan da bahsetmemissiniz.
    Bu markaların da cok koyü bir fan kitlesi yok gözlemlediğim kadarıyla. Özellikle Toyota icin şaşırtıcı.
    Çok güzel 1 konuya değinmişsin arkadaşım resmen gruplara bölündü forum ve birini överken diğerini yermek hatta yerin dibine sokmak son moda bu aralar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shark`y

Çok güzel 1 konuya değinmişsin arkadaşım resmen gruplara bölündü forum ve birini överken diğerini yermek hatta yerin dibine sokmak son moda bu aralar

Alıntıları Göster
    Ben Mesela Lada Fanıyım Ki Fan'ı ve severleride var azımsanmıyıcak derecede
  • quote:

Alıntıları Göster
    Nissan'ı forumda öneren ya da fan boyluğunu yapan kitle yok benden başka ama her ay iki modelle çatır çatır 1.500 araç satıyor bu da ayrı bir tespit hatta 63.000'e geçen yıl aldığımız Black Pack dci'yı 66.000 civarına 4.000 km'de iken satmak üzereyiz ÖTV artışı muammasını bekliyoruz ikinci el forumun bildiği gibi VW'de olmuyormuş bir tek yani , forumdaki gruplaşmalar sayesinde belirli markalar ön planda olay bu başka da bir şey değil ...

• quote:

Orijinalden alıntı: golfçü_

Nissan'ı forumda öneren ya da fan boyluğunu yapan kitle yok benden başka ama her ay iki modelle çatır çatır 1.500 araç satıyor bu da ayrı bir tespit hatta 63.000'e geçen yıl aldığımız Black Pack dci'yı 66.000 civarına 4.000 km'de iken satmak üzereyiz ÖTV artışı muammasını bekliyoruz ikinci el forumun bildiği gibi VW'de olmuyormuş bir tek yani , forumdaki gruplaşmalar sayesinde belirli markalar ön planda olay bu başka da bir şey değil ...

Alıntıları Göster
    volkswagen çok güzel araba yapıyor ama pahalı olduğu için fanatiği de kaçınılmaz sonuçta kimse verdiği çuvalla parayı sokağa atmış gibi hissetmek istemez
    honda da güzel ama en nihayetinde ince saclı bir japon arabası
    chevrolet'nin fanatiği olacağıma da kel göbekli halı saha takımının fanatiği olurum daha iyi

• Bazı markalar Çin restorantlarında ekmek niyetine verilen, tadı tuzu olmayan strafor köpüğünü andıran yiyecek gibi olmaları sebebiyle fan kitlesinden yoksun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In absentia -- 14 Eylül 2012; 23:15:48 >
  • Çoğu markanın fanboylari gelip geçici oluyor daimi fanboyu olan tek marka Vw biri gidiyor oh kurtulduk tam demeden başka biri yerine gelmiş oluyor hiç bos birakmiyorlar:)))
  • Cogu insan vw pahali diyor

Vw sadece dsg'li arac pahali onun disinda gayet makul fiyatlarda araclari var 10 aydir 1 kurus zam yapmadi vw bunu kimse soylemiyor

Cogu insan sugursuzca vw cephe almis sadece kulaktan dolma laflarla yaziyor

Parcasi pahali servisi pahali v.s

Reno bakimi vw pahali diyorum kimse inanmiyor

Vw seviyorum gerkli yerlerde savunuyorum vw fani sayiliririm bazi markalara on yargim var hepsi bu

Hondayada binerim fordada renoyada ama kalbim hep vw'den yana
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Çoğu markanın fanboylari gelip geçici oluyor daimi fanboyu olan tek marka Vw biri gidiyor oh kurtulduk tam demeden başka biri yerine gelmiş oluyor hiç bos birakmiyorlar:)))
    bu konuya, "markaların minimum sorunsuzluğu" açısından da bakabiliriz.
    tabii ki bu benim tespit ettiğim düşüncem.
    örneğin; mitsubishi gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atmosferik 8000rpm -- 14 Eylül 2012; 23:27:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmosferik 8000rpm

bu konuya, "markaların minimum sorunsuzluğu" açısından da bakabiliriz.
    tabii ki bu benim tespit ettiğim düşüncem.
    örneğin; mitsubishi gibi...

Alıntıları Göster
    Görüşlerini paylaşanlar saolsunlar .

Forum gruplara ayrıldı tezimi onaylıyor üyelerimiz
  • quote:

Aynı görüşteyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Ben Mesela Lada Fanıyım Ki Fan'ı ve severleride var azımsanmıyıcak derecede

İtici değil en azından sevenleri bazı markalar gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

guzel bir örnek qq ile bu potansiyelde doğrusu şaşırtıcı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.