Şimdi Ara

Marka seçimi hakkında yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kendi bütçeme uygun bir bisiklet alacağım ve bununla günlük olarak işime gidip geleceğim. Hangi bisikleti seçeceğime kadar veremedim, özelliklerini neye göre üstün tutmalıyım bunuda tam bilmiyorum. Konu hakkında yardımcı olursanız, sevinirim. Kafam da ise sürekli olarak spor malzemelerimi karşıladığım Decathlon mağazasının ürünleri var fakat bazı forumlar olsun, sürücüler olsun değişik markalar da öneriyor. Sizlerin de yardımı ile karar vermek istiyorum. Bütçem ise 800Tl verebilirim.

Teşekkür ederim.

• Size tek bir seçeneğim var ve daha iyisini söyleyenin olacağını sanmıyorum. Salcano NG 450 HD
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil_k.g

Size tek bir seçeneğim var ve daha iyisini söyleyenin olacağını sanmıyorum. Salcano NG 450 HD

Bu model dağ bisikleti. Sürekli dağda bayırda kullanmayı düşünmüyorsa arkadaşa hibrit bisiklet tavsiye etmek lazım. Benim bildiğim bu fiyat aralığında en iyi hibrit Carraro Sportive 224.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismetdai

quote:

Size tek bir seçeneğim var ve daha iyisini söyleyenin olacağını sanmıyorum. Salcano NG 450 HD

Bu model dağ bisikleti. Sürekli dağda bayırda kullanmayı düşünmüyorsa arkadaşa hibrit bisiklet tavsiye etmek lazım. Benim bildiğim bu fiyat aralığında en iyi hibrit Carraro Sportive 224.

+1
    800 TL bütçe ile alınabilecek en iyi şehir/tur hibrit bisikletler şunlar :
    1- Carraro Sportive 224
    2- Salcano City Sport 40
    3- Sedona 300/300S
    4- B'Twin Original 500

Original 500 daha çok ulaşım amaçlı tercih edilebilecek, hesaplı bir bisiklet. Sedona'nın bu modeli de oldukça tutulan bir seride. Çamurluk ihtiyacı varsa B'Twin ve Sedona'ya bakılmalı. Sportive 224 ve City Sport 40 ise donanım olarak diğerlerinden daha üstün, sportif yanı ağır basan bisikletler. Beğendiğiniz modeli alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ismetdai kullanıcısına yanıt
    Dediğinizde haklısınız ben dağ bisikleti söyledim ama çoğu insan dağ bisikletini rahatlığından dolayı şehir bisikleti olarak kullanıyor. Sonuçta yarış yapmayacak bu kişi, ben onu düşünerek rahat olan bir model söyledim. Bu yazılanları okuyup alıcı karar verir artık :)

• Dağ bisikleti : Salcano Astro (kesinlikle ng serisi alma o fiyat seviyesine)

Şehir bisikleti : Sedona 300/300S
  • Almayı düşündüğüm bisiklet modeli hakkında da açıklama yapmadığımdan dolayı ki benim hatam, şehir bisikleti yönlendirmeleri olmuş. Yaz-kış gidip gelmeyi düşünüyorum, bunun için doğru seçim dağ bisikleti olacağını düşünüyorum ve o şekilde yönlendirirseniz çok sevinirim. Yine de şöyledir, böyledir derseniz tabi ki dikkate alacağım.

Salcano NG450 HD'ye baktım gayet güzel. Benim de beğendiğimhttp://www.decathlon.com.tr/rockrider-500-da-bisikleti-id_8293150.html bu bisiklet olmuştu. Farklı önerilere hala açığım, çarşamba günü izin günüm ve o güne kadar belirmeyi düşünüyorum . Sonra da alıp, yavaş yavaş bisikletime alışmayı istiyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitcakir -- 9 Kasım 2014; 15:30:35 >

• Hocam bisiklet arastirmaya salcano excel den basladim,Ng 650,450, Astro derken, mosso alv 201 v aldim.Arastirdikca level atladim bir nevi.

N11 den kampanya ile 700 civarina geldi
    9 taksitle.

11.11.2014 de n11 I takip et .

O tarihe kadar arastir ve cek,kupon vs..takiple alirsin.

• quote:

Dediğinizde haklısınız ben dağ bisikleti söyledim ama çoğu insan dağ bisikletini rahatlığından dolayı şehir bisikleti olarak kullanıyor. Sonuçta yarış yapmayacak bu kişi, ben onu düşünerek rahat olan bir model söyledim. Bu yazılanları okuyup alıcı karar verir artık :)

Dağ bisikleti ile şehirde rahat etmezsiniz. Aynı yolu gidebilmek için daha fazla efor harcarsınız.

Rahatlıktan kasıt amortisör ise (Çok şükür öyle bir şey almamışım bisikletimi alırken) hibrit bisikletlerinde amortisörlüsü mevcut.
    Tabi şehir bana göre götürüsü getirisinden çok fazla.
  • Dağ bisikletini kışın yağmur çamur kullanmada sıkıntı olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.