Şimdi Ara

Markaların İzlenimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sıralar yeni bi telefon aramak için biraz forumları Karıştırdım. Şimdi de işsizlikten ötürü markalar hakkında aklımda kalanları bir yazayım dedim. Katılanlar buyursun
    Markalara yönelik mizahi-eleştirel bi yazıdır

Dünya Geneli

APPLE
    " epılım olum ben !!!! "
    Bi ara bükülse de kalitelidir. Amerika merkezli olsa da her firma gibi Çin'de de üretim yapmaktadır. İyidir hoştur ama biraz gereksiz pahalıdır. İşletim sistemi İOS un ekmeğini çok fena yer. Dokunmatik ekranlarla çok parlamıştır. Sırf bi mekanda çıkarıp masaya koyabilmek için alanlar vardır. Steve babasını kaybettikten sonra aççık değiştir sür piyasaya mantığıyla ilerlemektedir.
    Ha bi de çentik olayıyla piyasayı gereksiz bir akımın tribine sokmuştur.

SAMSUNG
    Herşeyci...
    Genel bi kullanıcı kitlesi vardır. Bi ara 'note 7 merkez patlıyo herkez(evet özellikle herkeZ) ' olarak takılsa da S ve Note serisi sağlamdır. Kalan serilerde ise random kahkaha atarcasına isimlendirme yapmaktadır. Herşeyci den kasıt ise her tür işlemci panel ve lensi kullanır. Ayrıca kendi işlemcilerini üreten bikaç firmadan biridir.

SONY
    Çin değil capon
    Güzel firmadır. Bildiğim kadarıyla su-toz korumalı telefonlarda öncüdür. Kamerada iddialı olsa da batarya da cimridir. Israrla büyük ekranlı telefon üretmiiyor bu adamlar. Model isimlerini ise tahminimce atanamamış matematik öğretmeni vermektedir 'x+y=z gibi'. Ayrıca akıllı telefonlar için genel kamera tedarikçidir bu beyler.

ASUS
    Size amiral gemisi yok ula
    Adamlar Türkiyeye amiral gemisi cihaz getirmeyi seeeemiyiler

LG
    Lives not good
    Bu adamlar iyi gidiyorken bozdular niye bilen yok. Hoş cihazlar üretip kronik sorunlara kurban ediyorlar

HTC
    Namı diğer hatice
    Bunların hassas noktaları ses ve kamera. Bu konularda adamları eleştirmeyeceksin sevenler alıyor

MOTOROLA
    İnceee
    Bu abilerin temel felsefesi incelik. Telefon dediğin ince olanak abi batarya az olsa da olur. Son dönemde biraz daha f/p olmaya çalışsalarda pek olamıyorlar.

NOKİA
    Daş gibi telefon
    Bu Finli abilere ülkemizde acayip bir sempati vardır. Telefonları sağlamdır. Akıllı telefon olayına alışamadı adamlar. Tabi bundan ötürü biraz elden ele oynamış olsalar da yeni yeni geri dönüyorlar. 'ulan nokia güzel bir telefon yapsa da alsak' diyen büyük bir kitlesi var gibi duruyor.

Çinliler

XİAOMİ
    Çan çin çon
    Çok eski olmayan bir tarihte çinli bir zenginin kurduğu ve şuan hunharca piyasaları zorlayan bir markadır. Ülkemizde adından söz ettirmeye başlayan çin markası olacakken teleffuzunun tam yapılamamasından ötürü direkten denmektedir. 'Hah işte bu sefer olmuş!....gibi?' dedirten hoş bir arayüzü vardır.

MEİZU
    MTK forever
    Özellikle mx4 ile ortalığı kavurmuş kaliteli cihazları olan bir markadır. Qualcomm a bi gıcıklığı var adamların kullanmıyorlar yani yok. Son dönemde biraz sönükleşmiş olsada sadık bir kullanıcı kitlesi vardır. Bi de bu aralar yazılım departmanının başına bi iş geldi heralde. Bu yıl içinde 'dönüşümüz muhteşem olacak' diyeceklerine yönelik sızıntılar var ama hadi hayırlısı

Oneplus & Oppo
    Çin işi
    Bunların ikiz olduğunu söylüyorlar. Kaliteli alanı memnun eden cihazları var. Oppo bey biraz içine kapanık oysa güzel modelleri var. Diğer f/p telefonlara göre bi tık tuzlu fiyatları.

ZTE/NUBİA
    Ne vereyim abime
    Bildiğimiz bilumum operatör telefonlarını bu adamlar üretiyor. Kendi premium markası da nubia. 'Uçak yaptık yakıt koymayı unuttuk' izlenimi veren süper makinelerine yazılım destekleri biraz düşük

HUAWEİ
    Das ist China
    Niye bilmiyorum bu adamlar bana bi alman havası veriyo. Kendi işlemcilerini üreten adamlar bunlar. Kameralarında da alman imzası var. Sağlam ve pahalı makinaları var. Ayrıca telefonunu alıp bi yerini kırmadığım tek marka olduğum için seviyorum adamları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refaicco -- 15 Mart 2018; 17:53:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN KALİTELİ ARAÇ JANT MARKALARI
    11 yıl önce açıldı
    Markaların ve modellerin okunuşu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.