Biliyorum hepimiz bugünlerde çeşitli fırsatlardan yararlanıyoruz. Bende markapon.com isimli firmadan yüklü miktarda bir ürün aldım ancak, ürün bana teslim edilmedi. Durumu markapona ilettim ancak 1 ay boyunca bana geri dönmediler. 1 ay sonunda da biz parayı firmaya verdik firmadan alın dediler. Yani ürünü alabileceğinizin hiçbir garantisi yok. Geri ödeme zaten yok. Boşu boşuna bi ton para verdim. Sizi de burdan uyarıyorum, bu firmadan alış veriş yaparken 2 kere değil 10 kere düşünün. En azından reklam veren yeri arayıp mümkünse ürünü kendiniz alın. Zaten telefon açtığınız zaman ürünü markapon daki fiyat ile aynı fiyattan alabileceğinizi söylüyorlar. olmadı gidin pazarlık yapın aynı fiyata alırsınız hiç olmazsa elinizde bir garanti olur, paranız çöpe gitmez. Yoksa biz parayyı verdik gerisi bizi ilgilendirme deyip işin içinden çıkıyorlar. offfffff
İsminde hayır yok böyle sitelerden neden alışveriş yapılır anlamıyorum bilindikler varken
insan benim gibi enayi olursa alışveriş yapar böyle sitelerden...
iyi en azından suçunu kabul ediyosun
öyle saçma iş olmaz. gerekirse git mahkemeye ver
bende tam olarak onu yapıcam, kaymakamlığa vermiştim ancak onun kararına bile saygı göstermediler, hala parayı vermeyiz diyorlar... ben de dava açacağım ve parayı alacağım...
tüketici hakları hakem heyetine başvur. Noterden ihtarname çek... Olay bitmiştir...
Böyle sitelerin ömrü az, çok çabuk jokerlerini kullanıyorlar.. Ucuz etin yahnisi bol olur hesabı...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme