Şimdi Ara

Market alışverişlerinde ParamKart'tan %7 nakit iade [27-31 Aralık]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
5
Favori
2.003
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Param'ın sitesinden şartları bulamadım. Oldubil'in sayfasında var.

• OlduBil kartın ile market alışverişlerinde %7 para iadesi fırsatı seni bekliyor.
    • Para iadesi kazancın 150 TL’ye tamamlanana kadar yaptığın her alışverişte %7 para iadesi uygulanacaktır. 
    • Kampanya kapsamındaki %7’lik para iadesi tutarı, alışveriş sonrasında kartına yatırılacak.
    • 27.12.2021-31.12.2021 tarihleri arasında geçerlidir.
    • Bu kampanya OlduBil'in başka kampanyaları ile birleştirilemez.
    • Kampanya sadece MCC kodu 5411 (Bakkallar ve süpermarketler) olan noktalarda geçerlidir.
    • E-ticaret sitelerinin bünyesindeki market alışverişleri kampanyaya dahil değildir.
    • Kampanya dönemi süresince yapılan kampanya kapsamındaki alışverişlerde herhangi bir değişiklik (sipariş iptali / iade vs.) nakit iade kazanma durumunu etkileyebilir. Söz konusu alışverişe ilişkin sipariş iptali/iadesi hallerinde kampanya sahibi şirketler, para iadesini geri alma hak ve yetkisine sahiptir.
    • Kampanya sahibi şirketler dilediği zaman kampanya koşullarını tek taraflı olarak değiştirme, durdurma, uzatma ya da gerekçe belirtmeksizin iptal etme hak ve yetkisine sahiptir.
    • Kampanya faydasının ticari amaçlı kullanımları ya da adil kullanım dışı kötü niyetli kullanımlarla suistimal edilmesi durumunda gerekli hukuki önlemler alınacaktır.
    • Kampanya faydasının ticari amaçlı kullanım ve/veya adil kullanım dışı kötü niyetli kullanımı hallerinde kampanya sahibi şirketler kampanya ile verilmiş para iadesini geri alma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.
    • Kampanya sahibi şirketler kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    • Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.
    • Kampanya bütçe ile sınırlıdır, talebe göre daha erken sonlanabilir.
    • Anonim kartınızın aylık harcama limiti 1250 TL 'dir. Hesabınızı/ kartınızı limitsiz hale getirmek için  linkine tıklayarak ilgili adımları takip edebilirsiniz.
    www.oldubil.com.tr
    OlduBil! | Kimliğini doğrula limitlerini kaldır!
    https://www.oldubil.com.tr/basvuru-yap

• Param Üyesi Tüm Kartlara Yıl Sonuna Özel Market Harcamalarında %7 Nakit İade!

• ParamKart ile market alışverişlerinde %7 anında nakit iade fırsatı seni bekliyor.
    • Nakit iade kazancın toplam 150 TL’ye tamamlanana kadar kampanya kapsamında yaptığın alışverişte %7 nakit iade uygulanacaktır.
    • Kampanya kapsamındaki %7’lik nakit iade tutarı, alışveriş sonrasında kartına yatırılacak.
    • Bu avantajdan yararlanabilmek için ParamKart’ında yeterli bakiye olması gerekmektedir.
    • 27.12.2021-31.12.2021 tarihleri arasında geçerlidir.
    • Bu kampanya ParamKart'ın başka kampanyaları ile birleştirilemez.
    • Bir kişi aynı kart tipinde olan birden fazla kart ile bu kampanyadan yararlanamaz.
    • E-ticaret sitelerinin bünyesindeki market alışverişleri kampanyaya dahil değildir
    • Aynı şirket bünyesinde yapılan farklı alışverişlerde, yalnızca kampanya kapsamında yapılan ilk alışverişte nakit iade kampanyasından yararlanılabilir. Aksinin tespiti halinde; TURK Elektronik Para A.Ş., nakit iadeyi geri alma hak ve yetkisine sahiptir
    • Kampanya dönemi süresince yapılan kampanya kapsamındaki alışverişlerde herhangi bir değişiklik (sipariş iptali / iade vs.) nakit iade kazanma durumunu etkileyebilir. Söz konusu alışverişe ilişkin sipariş iptali/iadesi hallerinde TURK Elektronik Para AŞ, nakit iadeyi geri alma hak ve yetkisine sahiptir.
    • TURK Elektronik Para AŞ dilediği zaman kampanya koşullarını tek taraflı olarak değiştirme, durdurma, uzatma ya da gerekçe belirtmeksizin iptal etme hak ve yetkisine sahiptir
    • Kampanya faydasının ticari amaçlı kullanımları ya da adil kullanım dışı kötü niyetli kullanımlarla suistimal edilmesi durumunda gerekli hukuki önlemler alınacaktır.
    • Kampanya faydasının ticari amaçlı kullanım ve/veya adil kullanım dışı kötü niyetli kullanımı hallerinde Turk Elektronik Para A.Ş. kampanya ile verilmiş nakit iadeyi geri alma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.
    • TURK Elektronik Para A.Ş. kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    • Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır
    • Anonim kartınızın limiti 1250 TL 'ye kullanılabilir, hesabınızı/ kartınızı kişiselleştirmek için www.param.com.tr web sitesimizin ana sayfasında bulunan Hesap/Kart Kişiselleştir linkine tıklayarak ilgili adımları takip edebilir veya İşlem Rehberi sayfasında bulunan Hesap/Kart Kişiselleş

ParamKart’ına kredi kartı ile ya da havale/EFT yaparak TL yüklemek için tıklayabilirsin.

ParamKart başvurusu yapmak için tıkla.

• Bilgilendirme için teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oldubil daha trendyol %5 nakit iadeleri verip vermemekte kararsızken (geri bildirim yaptık cevap vermekten bile acizler)

bir de market alışverişlerine %7 mi verecehmişşş?

peeeh

• vitriol kullanıcısına yanıt

Bende oldubil fiziki kart yok.

Param geç de olsa puanları ve iadeleri yatırıyor.

Benimle iletişime geçen çağrı merkezi çalışanlarının ilgisinden memnun kaldım.

Geçenki alış verişten iadeler kartta duruyor. Onu harcarım dedim.

Oldubil'in temassız kartı var mı acaba?

Uygulamadan kart ücretini iade edelim diye bildirim geldi de.

• Bu konuda kaos görüyorum hocam, şakak kemiğine saplanmış iade gaspları görüyorum...

Tamam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 400 tl üstüne yükleme için %2,09 oran aliyorlar zaten,%7 değil %5 oluyor müsterinin kazancı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

destek@param.com.tr ye mail atın kart no ile iadeyi yapıyorlar.1 günde geldi bana.

• Bimpara deneyen oldu mu arkadaşlar

Edit denedim 2 saat oldu hala iade gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spdial -- 27 Aralık 2021; 22:1:3 >
  • Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

Havale ile yapınca binde 25 oluyor ama iade konusunda papara gibi değil sorunlu bir alışveriş süreci oouyo

• Boş bir kampanya

• Moneypay ile market alisverisi yaptim a101 ve migros. Gelen giden yok. Her kampanyasi fiyasko bu paramin

• Hayatımda gördüğüm en aciz ve rezil firma, daha 21 aralık iadesini yatıramadılar!!!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

oldubil de 1250tl yükleme ücreti yok. kampanyalar aynı zaten.

• berkay956 B kullanıcısına yanıt

destek@param.com.tr'ye durumu bildiren bir mail atın hocam. Moneypay kartlardan, kendi kartım için aradım, eşimin kartı için mail attım, ertesi gün iade yattı.

• spdial S kullanıcısına yanıt

Şartlarda sadece fiziki harcamalar geçerlidir yazıyor ya.

• "E-ticaret sitelerinin bünyesindeki market alışverişleri kampanyaya dahil değildir"

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Bim mağazasından bimpara ile yapılan harcama fiziki sayılmıyor mu

• Hypericum kullanıcısına yanıt

Bimpara'ya yükleme mağazadan mı yapılıyor?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.