Şimdi Ara

Markette Önüne Geçtiğim Adama Yaptığım Saygısızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar geçen gün carrefoursa ya gittik cehennemde bi kaç eksik vardı alacaktık arkadaşlarla. Bitirdik alışverişi geçtik kasaya, önümde bi eleman bekliyordu banyo terliğine benziyor birde. Benim elimde az birşey vardı ama arkadaş bir araba almıştı. Elimde 2 çikolata bi meyve suyu vardı. Elemana dedimki, müsadenle şunları alayım 3 şey zaten seninki bi sepet dedim. Bu elemanda tamam dedi. Sonra çakallık yapıp, arkadaki arkadaşıma bağırdım bir araba dolusu ürün almıştık. Hepsini koymaya başladık filan.. Ne yapıyon kardeş hani 2 şey alacaktın dedi bu. Ben tabi yüzüne bile bakmadım. Aloo baksana diyince bu sanki ölecen 2 dk bekle dedim ama tepem atmıştı.

Bu elemanda sinirlenip arkaya savurdu beni ve yana attı. Arkada zebaniye dönüşüp, arabasını kafasına fırlattım(nasıl yaptım bende bilmiyorum) Öyle bir fanteziki, abur cuburlardan oluşan bi zindandana koyduk bunu. Aptallık yapıp yer vermeseymiş. Tabiki canından bezdiricez. Terbesiz benden önce konu açmış bide.
    https://forum.donanimhaber.com/markette-onume-gecen-adamin-yaptigi-saygisizlik--134684599

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Slayer -- 30 Ağustos 2018; 14:24:37 >

• bari ilaçla bayıltsaydın kafana market arabası atılmak nasıl birşey göstereyimmi
  • Markette Önüne Geçtiğim Adama Yaptığım Saygısızlık
  • Forumda gerçek zebanilerde varmış aboooooov! gaçın!
  • Teşkilat mısınız la siz :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.