Şimdi Ara

markomshop siparişimi (yolladı nihayet).. ürün sorunlu..yok böyle bişey..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ilk defa netten alışveriş yaptım.. 10 gün oldu siparişimi yollamadı! ne yapmalıyım? deli olucam.. aldıüım ürünler çok uygun fiyatlı... bi çoğu normalin üstünde fiyatlar.. 2gün önce mail atıp sordum cvp:bugün kargoya verdik.. ama.. ne gelen var ne giden.. kredi kartı ile peşin ödedim ama.. yok yani.. hadi dedim 3 5 gün bekliyim falan.. ama olacak gibi değil.. izmir'denim ben.. sipariş istanbul'dan gelecek ama.. ne yapmam gerekiyor???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togy_35 -- 18 Ağustos 2008; 17:03:01 >

• forumcak basalım mezbahaya çevirelim orayı
    yaa mail atma telefonu varsa ara de ki:valla siz bilirsiniz yarın elimde olmazsa tüketici kotuma derneğiyle uğraşırsınız.biraz da sert konuş.ama bi de şu var cmt-pzr araya girdi diye olabilir.hangi kargoysa öğren o kargoya git paketin nerede olduğunu ve ne zaman kat-rgoya verildiğini öğren bence.
  • pazar kargo gelmez bu hafta ici elinde olur merak etme kargoya verildiyse
  • http://www.sikayetvar.com/index.php?ara=markom&loc=ara&s22.x=0&s22.y=0

Şikayetleri de çözümsüz bırakmışlar baya..
  • arkadaşlar ürün elime ulaştı bu sefer kasa problemli olamaz böyle birşey.. arkasında ezik var kasanın.. kutusunda problem yoktu ama.. hadi dedim çok kötü bi sorun değil.. bu sefer anakartı falan kurdum çalıştırcam.. power dan elektrik gelmiyor.. deli oldum.. ter attım oturduğum yerde.. lanet olsun böyle işe yaa.. aradım demin teknik servislerini.. dediler yollayın bi çaresine bakalım.. tutanak tutturmanız gerekiyordu ama.. almışsınız artık ürünü diyor.. napıcam bilmiyorum...
  • Ürünü tabi almak zorundalar. Yenisini göndereceklerdir büyük ihtimalle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: togy_35

arkadaşlar ürün elime ulaştı bu sefer kasa problemli olamaz böyle birşey.. arkasında ezik var kasanın.. kutusunda problem yoktu ama.. hadi dedim çok kötü bi sorun değil.. bu sefer anakartı falan kurdum çalıştırcam.. power dan elektrik gelmiyor.. deli oldum.. ter attım oturduğum yerde.. lanet olsun böyle işe yaa.. aradım demin teknik servislerini.. dediler yollayın bi çaresine bakalım.. tutanak tutturmanız gerekiyordu ama.. almışsınız artık ürünü diyor.. napıcam bilmiyorum...

Sikayetvar.com' da bozuk&hasarlı ürün yolladıklarına ve değiştirmediklerine dair, şikayetler mevcut.. İyi şanslar.. Umarım servis ücreti vb.. ücret talep etmezler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkwinter

quote:

arkadaşlar ürün elime ulaştı bu sefer kasa problemli olamaz böyle birşey.. arkasında ezik var kasanın.. kutusunda problem yoktu ama.. hadi dedim çok kötü bi sorun değil.. bu sefer anakartı falan kurdum çalıştırcam.. power dan elektrik gelmiyor.. deli oldum.. ter attım oturduğum yerde.. lanet olsun böyle işe yaa.. aradım demin teknik servislerini.. dediler yollayın bi çaresine bakalım.. tutanak tutturmanız gerekiyordu ama.. almışsınız artık ürünü diyor.. napıcam bilmiyorum...

Sikayetvar.com' da bozuk&hasarlı ürün yolladıklarına ve değiştirmediklerine dair, şikayetler mevcut.. İyi şanslar.. Umarım servis ücreti vb.. ücret talep etmezler..

ya usta şunu görüyorum ki.. kredim yetmeseydide almasaydım.. başka dicek bişey bulamıyorum.. ürün sorunlu bide öyle sorun yaşadım mı napcam bilmiyom.. umarım şansıma sorun çıkmaz.. uğraşmak istemiyorum.. orayı forum olarak basmasakta tek basabilirim ki allah göstermesin.. nerden google önüme çıkarmış bu siteyi..

• abi dedim ben size basalım orayı diye:) şaka bi yana bence ne yaparsan yap ama mutlaka tüketici dernneğine bi başvur derim.olaylara üzüldüm.inşallah çabucak bi çözüm bulunr.
  • Allahın belası bir memleket işte.

kanun yasa olmasa köpek leşi gibi indireceksin aşağıya.
    zaten kargocularada uyuzum bi temizlikte onlara lazım
  • aynen diyorum başka bişey demiyorum.. umarım problem yaratmazlar ve hallederler.. istanbula gidip mekan basmakta istemem.. ciddi anlamda kötü birşey yaa.. o kadapar para veriyoruz bide uğraşıyoruz.. sıkıntı çekiyoruz.. ya kelimelere sığmaz.. başlıcam konuşmaya şimdi.. kargo şirketide dönecekti yarım saaate kadar lanet karıda aramadı.. deli oluyorum yaaa..
  • quote:

aynen diyorum başka bişey demiyorum.. umarım problem yaratmazlar ve hallederler.. istanbula gidip mekan basmakta istemem.. ciddi anlamda kötü birşey yaa.. o kadapar para veriyoruz bide uğraşıyoruz.. sıkıntı çekiyoruz.. ya kelimelere sığmaz.. başlıcam konuşmaya şimdi.. kargo şirketide dönecekti yarım saaate kadar lanet karıda aramadı.. deli oluyorum yaaa..

Hiç kimse işini doğru düzgün yapmıyor ki.. Ben de Aras kargoya uyuz oluyorum, her sabah önünden geçerim adamlar o kadar özensiz iş yapıyorlar ki.. Laptop kutusunu karpuz atar gibi sallıyor arkadaşına herif.. Karpuza bile daha çok özen gösteriyor insanlar.. Webten alışveriş yapacaksanız, Hepsiburada, Vatan Bilgisayar.. Lojistik ise Yurtiçi, UPS.. Başkasına bulaşmayacaksın..

• quote:

quote:

aynen diyorum başka bişey demiyorum.. umarım problem yaratmazlar ve hallederler.. istanbula gidip mekan basmakta istemem.. ciddi anlamda kötü birşey yaa.. o kadapar para veriyoruz bide uğraşıyoruz.. sıkıntı çekiyoruz.. ya kelimelere sığmaz.. başlıcam konuşmaya şimdi.. kargo şirketide dönecekti yarım saaate kadar lanet karıda aramadı.. deli oluyorum yaaa..

Hiç kimse işini doğru düzgün yapmıyor ki.. Ben de Aras kargoya uyuz oluyorum, her sabah önünden geçerim adamlar o kadar özensiz iş yapıyorlar ki.. Laptop kutusunu karpuz atar gibi sallıyor arkadaşına herif.. Karpuza bile daha çok özen gösteriyor insanlar.. Webten alışveriş yapacaksanız, Hepsiburada, Vatan Bilgisayar.. Lojistik ise Yurtiçi, UPS.. Başkasına bulaşmayacaksın..

onların görmediğimiz kötü yönleride vardır belki bunlardan farkı yoktur.. yok patron ben bundan sonra ne alırsam netten almıcam.. büyük konuşmak istemiyorum ama.. karlı çıkayım derken.. strese girmeye gerek yok ya.. aras kargoyu aradım yine dönmediler.. sigortası varmı falan diye araştırmak için müdürlüğe mi ne ulaşmaya çalışıyolarmış.. dedim ok geliyom ben yaa yeter dedim. beyefendi telefondan irtibat kurduğumuzdan özensiz iş yapıyoruz sanmayın falan dedi.. açıkcası bunu sezdim falan dedim yok olurmu falan.. neyse yarın öğlene kadar ulaşıcam dedi ama ben sabahtan alıp götürmeyü düşünüyorum kasayı.. yollıcam şimdi para vermem gerekiyor dimi? kargo için?

• quote:

quote:

quote:

onların görmediğimiz kötü yönleride vardır belki bunlardan farkı yoktur.. yok patron ben bundan sonra ne alırsam netten almıcam.. büyük konuşmak istemiyorum ama.. karlı çıkayım derken.. strese girmeye gerek yok ya.. aras kargoyu aradım yine dönmediler.. sigortası varmı falan diye araştırmak için müdürlüğe mi ne ulaşmaya çalışıyolarmış.. dedim ok geliyom ben yaa yeter dedim. beyefendi telefondan irtibat kurduğumuzdan özensiz iş yapıyoruz sanmayın falan dedi.. açıkcası bunu sezdim falan dedim yok olurmu falan.. neyse yarın öğlene kadar ulaşıcam dedi ama ben sabahtan alıp götürmeyü düşünüyorum kasayı.. yollıcam şimdi para vermem gerekiyor dimi? kargo için?

Valla hocam Aras kargo bu, hakkında ne şikayetler var.. Eksi sözlükte arat, nasıl bir şirket olduğunu görürsün..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Valla hocam Aras kargo bu, hakkında ne şikayetler var.. Eksi sözlükte arat, nasıl bir şirket olduğunu görürsün..

hahaaha baktım harbiden.. artık gülüyorum başka bişey demiyorum..
    napalım..
    aklıma ilk gelen: orta okulda matematik hocamız 'deneyim nedir?' demişti bize..
    kimse düzgün yanıt veremedi.. verdiği cvp aynen şu: yediğiniz kazıkların bileşkesidir! dedi..
    işte olay budur.. aradan yıllar geçer.. unutmam.. hep kulaklarını çınlatırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togy_35 -- 19 Ağustos 2008; 0:30:09 >

• gecmiş olsun umarim gelir kargon yalniz mail atma direk aramalisin.
  • Arkadaşım yapman gereken şuydu, hiç eziği bilmemneyi ortaya getirmeyecektin ve aynen geldiği gibi kutulayıp geri gönderecektin.Uzak mesafeli satış kanunlarına göre 7 gün neden belirtmeksizin cayma hakkın var.Şimdi maalesef böyle uğraşacaksın.
  • kargodan çıkan herşeyi mutlaka açıp kontrol edip öyle imzalamak gerek. Bende ups kargoya gıcığım. Netten birkaç parça bişeyler almıştım. Şubeye cuma günü vardığını netten takip sistemiyle görüyorum ama kargo daha şimdi geldi. Birde eve tel açıp demezlermi evi bulamadık şubeden gelip alsanız diye. Hem eve teslim diye kargo parası benden çıksın hemde ayaklarına gidip alacakmışım. Yurtiçi-mng evi buluyor ama bunlar zahmete girmiyor.Evde devlet hastanesinin karşısında işin ilginç tarafı. Umarım halledebilirsin sorununu
  • arkadaşlar yorumlar için teşekkür ediyorum..
    biraz önce kargoya teslim ettim ürünü.. fillo kargo aras a bağlıymış ürün istanbuldan onunla gelmiş.. müdürü aradılar benimle konuştu ve dilekçe yazmamı ve fatura fotokopisi ile şubeye teslim etmemi istedi.. tanzim edeceğiz en kısa sürede ücretinizi dedi ( fillo kargo müdürü ).. sizce hayırlı haber mi? izmir içinden bi yerden bir kasa alıcam artık param gelene kadar :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.