Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Marmara 2. Öğretim mi Kültür tam burslu mu ? (Hukuk)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralamam 11k arkadaşlar. Kafam çok karışık arafta kaldım düşünceleriniz nedir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Marmara bence. Hem devlet hem adı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki Marmara. Kültür yanından bile geçemez bence. Medipol olsa Marmara ile arasında kalınabilir ama Kültür, Marmaranın baya altında.

• İstanbul 2 tutar mı peki geçen sene 10.700 ile almış 300-400 kişi oynamaz mı

• Bir de Kültür evime yürüme mesafesinde fakat marmara bir hayli uzak, kafamı karıştıran da bu.

• Kesinlikle marmara. Ikinci ogretim olmasina takılma zaten yoklama olayi olmadigi icin 1. Ogretimlerle girebilirsin. Bir devlet universitesiyle bir vakıf universitesinin egitimi karsilastirilmaz zannimca. Marmaranin hocalari gerçekten cok iyi. Biz imrenerek bakıyoruz o egitimi alan adamlara.

• Kültür Nasıl benimde 13k sıralamam var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Deu ile marmara 2 arasinda kaldim bende

• İstanbul ikinci öğretim geldi, yardımcı olanlara teşekkür ederim.

• Samalamadumalama kullanıcısına yanıt
    Kaç puan ve sırayla girdin istanbul iöye? Gazi düşündün mü bilmiyorum ama senin sırana gelirmiş orası da. Hem devlet hem normal öğretim

• Vay kardesim nereye girdin?

• Bence son dönemlerde özel hukuklar daha çok tercih edilesi para akışı sağlam olduğundan adamlar zaten alanının en sağlam hocalarını getiriyorlar devlet okullarında kalabalıktan hocayla adam akıllı bir ilişki kuramıyorsun beyazıt kampüsünde birkaç fakülte ufacık bir kantini paylaşıyor sosyalite sıfır nerdeyse okuldaki ideoloji karmaşası desen de cabası. Marmara hukukta seneye bir beton yığının arasına karışıcak senelerin marmara hukuku eski ihtişamını da kaybetti gözümde açıkçası. Söylemek istediğim okullar cidden sağlamdır ekoldür ona bir sözüm yok ama gerek öğrenci kalabalığı gerek öğrenciye gösterilen ilgisizlik ve diğer şeyler bunlar son dönemde bu okulların itibarını iyice düşürdü.
  • Açıkçası okulumun rehberlik öğretmeni de Bilgi üniversitesine gitmem için çok ısrarda bulundu. Okuluma yaptığı ekstra burslar ile makul bir senelik ücreti vardı. Fakat babamda bir hukukçu ve kendisi marmara mezunudur. o da mümkünse devlet üniversitelerinde okumamı önerdi. Bende açıkçası İstanbul üniversitesini düşünüyordum başından beri ama tutmayacağını düşünüyordum şansa oldu biraz. Fakat diğer konularda oldukça haklısınız sabah ve akşam toplam 1000 kişilik bir mevcudu olan bir bölüm ki azımsanacak bir değer değil. Keza dediğiniz gibi ideoloji karmaşası da var. Ve okul oldukça karmaşık duruyor bu yönleriyle ama ben kendi adıma biraz daha insan arasına karışmak adına Ve başka hukukçu tanıdıklarım da İstanbul ve Ankara'yı özellikle önerdiğinden tercihimi bu yönde kullandım.

• dr.oliver41 D kullanıcısına yanıt
    Oo düzce tıplı kardeşim. İkimize de hayırlı olsun okullarımız.

• Samalamadumalama kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler kardesim seninde hayirli olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.