ben yükseklere çıkmayı çok seven biriyim ilerde olur da 30. kat ev denk gelirse oturulur mu? aşağıya bakınca nasıl görünür çok ufak mı? |
marmara bölgesinde 30. katta oturulur mu?
-
-
Depreme dayanıklı mı onu öğrenin önce
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-083A15948
Depreme dayanıklı mı onu öğrenin önceyeni yapılan binalar var bursada hepsi 35-40 katlı. bir sorun olsa yapmazlar bence
-
Deprem olduğunda hallaç pamuğu gibi sallanırsınız fakat bina depreme gerçekten dayalıysa bir sorun yaşayabileceğinizi düşünmüyorum.
Eğer taşınırsanız, dolap gibi, olası bir depremde düşüp size zarar verme olasılığı bulunan bilimum eşyaları sabitlemelisiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Maraş Ali
Deprem olduğunda hallaç pamuğu gibi sallanırsınız fakat bina depreme gerçekten dayalıysa bir sorun yaşayabileceğinizi düşünmüyorum.
Eğer taşınırsanız, dolap gibi, olası bir depremde düşüp size zarar verme olasılığı bulunan bilimum eşyaları sabitlemelisiniz.evet ne kadar yüksekte olursan o kadar sallanıyor japonya depreminde öyleydi
-
Aynen öyle.
Güzel görünüyor orasını biliyorum fakat marmara bölgesinde oturulacaksa 30. katta evdeki aile bireylerine 1 er tane paraşüt şart :D Şayet olası istanbul depremi 5 yıl içinde olacak gözüyle bakılıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 4ikaosGüzel görünüyor orasını biliyorum fakat marmara bölgesinde oturulacaksa 30. katta evdeki aile bireylerine 1 er tane paraşüt şart :D Şayet olası istanbul depremi 5 yıl içinde olacak gözüyle bakılıyor.
Parasut açılması için 100 metre yükseklik yetmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazı özel paraşütler var yeter.. Olmadı windsuit alır ya ne olcak :D
-
Çok yüksek fakat yalan söylemeyeyim hayalim yüksek katlarda yaşamak manzarası iyi oluyor
Yüksekler daha iyidir.
-
Kafayimi yediniz ya 3 kat yeter
Yüksek binalar daha az sallanabiliyor,binanın temel yapısı ve bölgenin yer biçimi bunu belirliyor .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her bina depreme dayanıklıdır ama 1,1 mi yoksa 9,1 mi onu öğrenmek lazım :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X