Bildirim
marmara diş mi tıp mı
Stanley Trigger Action Termos Bardak, 0.47 lt : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B08THQ7LZC?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Doktorluk idealin degilse, icimde kalmaz diste de mutlu olurum diyorsan dis sec bence, diget turlu aileni ikna edebilirsen ve sinir hastasi olmam diyorsan seneye kal, tip tiptir aylik 6-7 bin lirami yer keyfime bakarim diyorsan van, karar senin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15 bin e marmara diş gelmeyebilir maalesef :/
sıralamam 14990 marmara diş için 15100 diyor. Gelir diye düşünmüştüm ya -
quote:
Orijinalden alıntı: blablabla.
sıralamam 14990 marmara diş için 15100 diyor. Gelir diye düşünmüştüm ya
Marmara diş gelir van tıpta sıkıntı olabilir bir tek...
Marmara diş te sıkıntı olabilir çünkü seneye dershane olmayınca mezun a kalanlar daha az olur yani tıp için mezun a kalanlar daha az olur onlarda diş yazarlar
ya ben marmara kesin olur gözüyle bakıyodum şimdi böyle söyleyince korktum. tanıdığım çok fazla mezuna kalan var aslında ama bilmiyorum -
Ozellerin tam burslularini dusunmezmisin kardesim tip icin ?
Kardeş ben 12.800 üm ege 15.200 ama ege için tereddütteyim sana öyle diyim. Hacet 4 çapa 35 marmara 14 ege 14 gibi kontenjan azalışlar var. Sen marmaranın altına da istediğin yerleri yaz kesinlikle. Ben bile kesin bakamıyorum :/
Hocam ben de sizin için olmasını isterim inşallah olur
anladım ya çok teşekkür ederim. marmara olmazsa ne olur diye düşünmedim pek. ben de sonra egeyi yazarım heralde ama sonrasını hiç bilmiyorum. tekrar çok sağol -
Sen altlarına da gelince üzülmeyeceğin yerleri yaz. İnşallah kazanırsın marmarayı ama her şey olabilir. Sonradan üzülme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X