Şimdi Ara

MARMARA IIBF vs YTU IIBF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar tm1 415 tm2 420 civari bekliyorum. Odtu tercih edecegim oncelikli olarak. Ama buyuk ihtimalle gelmeyecek.
    Odtunun altina yazmak icin Ytu ve Marmara ing iibf arasinda kaldim. Uste yazacagim buyuk ihtimal gelir. Bir fikriniz var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence marmara yaz sonucta bu işte daha uzman.Bir teknik ünide ne kadar iyi olabilir ki.Benimde tm1 puanım 395 marmara ing işletme gelir mi sence ya da istanbul ing işletme
    quote:

havadakileylek
  • Odtü yada Hacettepe İşletme İngilizce düşünüyorum .Marmaraya İstanbulda diye sıcak bakmıyorum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -fsm1453-

Odtü yada Hacettepe İşletme İngilizce düşünüyorum .Marmaraya İstanbulda diye sıcak bakmıyorum ..

hacettepe nasıl hocam.Biraz araştırdım ancak tatmin edici bilgiler bulamadım.
  • Hocam gayet olumlu şeyler duydum... İyice bi araştıralım..
  • -fsm1453- kullanıcısına yanıt
    aynen hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canavar Cafer

bence marmara yaz sonucta bu işte daha uzman.Bir teknik ünide ne kadar iyi olabilir ki.Benimde tm1 puanım 395 marmara ing işletme gelir mi sence ya da istanbul ing işletme
    quote:

havadakileylek

Marmara bilemiyorum ama sana istanbul cok buyuk ihtimal gelir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTÜ CENG VS IYTE CENG
    5 yıl önce açıldı
    BOUN-ODTU-ITU
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -fsm1453-

Hocam gayet olumlu şeyler duydum... İyice bi araştıralım..

Hocam odtu bilkent olmayacaksa ve illa ankara olsun demiyorsan hacettepe iibf'yi tavsiye etmediler bana bizzat okuyanlar. Yani ilerde yurt disi yuksek lisans veya buyuk sirket istiyorsan istanbul'da bi yer tercih etmelisin dediler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.