Şimdi Ara

Marmariste bahçeli eve köpek arıyorum. tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

marmariste yaşıyorum. bahçeli ve iki katlı bir evin bahçe katında ailemle birlikte yaşıyorum. hayalim olan köpek besleme olayına girişmek istiyorum.

internetten araştırmalarım sonucu bu işin ticareti bitti sanıyordum. çeşitli sitelerde faiş fiyatlara satışı devam etmektedir. elbette emeği geçti belirli bir masrafı oldu ama ticerete dökmeye karşıyım bu canlıları.

öncelikle öneriniz olan bir köpek türü varsa ve bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

son olarakta kısa süre istanbula gidicem. marmaris gibi ufak beldelerde sahiplenip alabileceğim bir yer kısıtlı sayıda. köpek almak için bir kaç yer önerebilirmisiniz?

şimdiden teşekkür ederim...

saygılarımla.

• Bir Allah'ın kulu yok anlaşılan yardımcı olucak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golden retriever cinsi köpeği öneririm arkadaş canlısıdır ve çocuklarla çok iyi geçinirler ve aklınızdaki bütün komutları eğlenerek öğretebilirsiniz.

edit : Bir de çok akıllılardır ^^.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExeRzTe -- 10 Ekim 2013; 22:35:33 >
  • Teşekkür ederim, labrador tüyleri kısa olması sebebiyle daha uygun sanki
  • Alman çoban köpeği öneririm.
  • labrador olabilir.eğitmesi kolay ve oyuncul bir köpek.bekçilik güdüsü olan golden diyebiliriz
  • bahçem yeterli derseniz bence bir anadolu çoban köpeği besleyin derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bull terrier tabiki de

• Köpeği eve almayacaksanız bahçede kalacaksa hem cins hem sayı önemlidir. Tek köpek bahçede sıkıntıdan patlar. Bir de bağlarsanız sigortaları atar. Köpekler evde yaşıyorlarsa arada çıkabilecekleri bahçe muhteşemdir. Aksi takdirde sürekli bahçede ise bir bahçe bitkisi olmadığından, tek başına kaldıkça uzun saatler; sorunlara hazır olmalısınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TEŞEKKÜRLER; AMERİKAN STAF ALDIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanmt

TEŞEKKÜRLER; AMERİKAN STAF ALDIM

Hayırlı Olsun Bir Pitbull aldınız :D fakat Sadece Görünümü Pitbull :D Huy Olarak Sakin Köpeklerdir Ben'de Almak İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz ?
  • Istanbuldan aldım ben. 40 gunluk filandi aldığımda. Pazarlıkla 1000 tl ye aldım ve pişman değilim. Cok seker bir ırk. Sadece evde de beslenebilir. Masrafları var.

• quote:

Istanbuldan aldım ben. 40 gunluk filandi aldığımda. Pazarlıkla 1000 tl ye aldım ve pişman değilim. Cok seker bir ırk. Sadece evde de beslenebilir. Masrafları var.

Teşşekürler Biraz Geç Kaldım Ama Scr'limi Acaba 1000 Tlmiş Kırma'yı Vermesinler... Çok Var Öle Yapan ? 40 Günlük Biraz Beklemeliydiniz..Anne Sütünü 1.5 ay içmeyen Köpek Pek Sağlıklı Olmuyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir-i Alay -- 20 Kasım 2013; 21:41:44 >
  • Scr li ve A class bir kopek aldım. 1500 istedi pazarlık yaptım. Iyi besledim su an kilosu 11 oldu.

• quote:

Scr li ve A class bir kopek aldım. 1500 istedi pazarlık yaptım. Iyi besledim su an kilosu 11 oldu.

İnşallah Annesinden Babasından ayrılmazz :D bebğiniz Uzun Ömürlü Olur İnşalah ;)
  • Teşekkür ederim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.