Bildirim
Marsu'nun Bir Türlü Banlanamamasına Hitler'in Tepkisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: 156b -
Gerçek şahıslarla alakasi yoktur demen iyi oldu yoksa hitlerin gerçekten forumda takıldığını düşünmüştüm ölücülerle birlikte indirimden bebek bezi alıyor falan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geçen yine Vanda askerim -- 30 Ağustos 2018; 18:52:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam eylemdeydim arkadaşları aldılar... Anlayacağınız çomar değilim artık ben de direnişçiyim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben işimi garantiye aliyim de.quote:
Orijinalden alıntı: Geçen yine Vanda askerim
Gerçek şahıslarla alakasi yoktur demen iyi oldu yoksa hitlerin gerçekten forumda takıldığını düşünmüştüm ölücülerle birlikte indirimden bebek bezi alıyor falan. -
Ativerin gaz odalarına aklı başına gelsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mars’ ı Planet :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Gaz odalarini yikmis hocam forum yonetimiquote:
Orijinalden alıntı: LET THE LINC BEGIN
Ativerin gaz odalarına aklı başına gelsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
hocam beni siz mi blokladınız acaba merak ettim doğrusu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13BA4C3B0 -- 30 Ağustos 2018; 21:10:56 > -
-
Hayır hocam forumda sadece 1 tane cahil arkadaşı banladım.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-13BA4C3B0
hocam beni siz mi blokladınız acaba merak ettim doğrusu -
dün ban dediniz ya ondan sordum hocam kusuruma bakmayın beni banlayan bir kişi varmış kim o ya pamuk gibi adamım ben -
Hocam o ban simgesini banlayacağım kişilere atmam :D öylesine attımquote:
Orijinalden alıntı: Guest-13BA4C3B0
dün ban dediniz ya ondan sordum hocam kusuruma bakmayın beni banlayan bir kişi varmış kim o ya pamuk gibi adamım ben
-
oo ben sessiz çalışırım diyorsunuz yani iyi sevindim hocam, iyi forumlar
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Gerçek şahıslarla alakasi yoktur demen iyi oldu yoksa hitlerin gerçekten forumda takıldığını düşünmüştüm ölücülerle birlikte indirimden bebek bezi alıyor falan.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X