Kanatlar feci olmuş yüklemek lazım bu modu oyunda böyle bir şey varmış zaten sanırım. ![]() Şurda venom olacaktı ah. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 5 Şubat 2025; 15:28:57 > |
Marvel’s Spider-Man 2 | Çıktı | PC ANA KONU (33. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İlk oyun ve miles morales oyununda yan görev yaparken aşırı sıkmıştı.Bu 2 oyunu ana hikayeyi tamamlayıp bitirmiştim.Spider man 2 'de ise gram sıkmadı yan görevler.Hepsini yaparak ilerliyorum.Bi de 2. oyundan daha çok zevk aldığımı hissettim.3. oyunda sanırım daha daha iyi şeyler çıkarır bu adamlar.Üstüne koya koya ilerlemişler.Türkçe getirmedikleri için satın almamıştım ama oyunu çok güzel yapmış adamlar.Güzel bi indirimde kütüphaneye eklemeyi düşünüyorum.
-
Gerçekten oyun çok güzel kasma sorunu enteresan bir şekilde kendi kendine düzeldi Böyle oyunları çok severim zaten Hikayeli üstüne işin İçinde Spiderman olunca 🕸️🎮
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sıpaydinin her türlü gideri var : )
-
Haptic için adaptive trigger için Dualsense kullanayım dedim ama özellikleri çok güzel olsa da hiç ergonomik olmayan bir ürün olduğu için Xbox'a geçtim tekrar.
-
-
-
Oyunda atma sorunu vardı güncelleme yaptıktan sonra hala oynuyorum sorun yok düzelttiler galiba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Patch geldi. Performans odaklı bir şey yok. Hatalar üstüne. Performans güncellemelerine daha epey sıra var gibi.
-
Bu son patch ile çökmeyen oyun birden çökmeye başladı. Oyuna girdikten bir dakika içerisinde çöküp atma oluyordu. RR kapatıp açtım bir daha çökme meydana gelmedi. RR noise yüzlerde ve saçlarda hala var.
-
Verify edin isterseniz hocam dosyaları. Belki faydası olur. RR açmayın hem halen bozuk hem fps öldürüyor.
-
Black Cat odaklı bir standalone bir oyun çıkarmaları lazım. Paris'te geçecek bir oyun inanılmaz olurdu.
Insomniac şuan 3 oyun üzerinde çalışıyor diye biliyorum. Wolverine, Venom ve Spider-Man 3 bu hafta veya gelecek hafta Sony yeni bir State of Play etkinliği yapacak söylentisi vardı.
-
Tabiki frame gen dr stutter çok daha az oluyorquote:
Orijinalden alıntı: kabus2224Dur dlss orta kaliteyle deneyeyim biraz sonra bu mesajı editlerim kral.
Fsr 3.1.0 ile denedim minimum 2 kat fps veriyor güzel oldu bu kadar hızlı akan bir oyun için. Ben fsr kalietden götüren bir şeydir diye açmıyordum ama
hiçbir fark göremedim. Bulanıklık ya da pixelleşme olmuyor Rtx açtım sadece yansımalar için. Diger rt'ler kapalı 80 fps ortalamasında oyun.
Fsr bu kadar iyiymiymiş ya şaşırdım :D Frame gen daha iyidir o zaman bunda bile kalite fark etmediğine göre.
Frame gen frametime grafiğini hep düzeltir genelde. Base fps 60+ ise açmakta sakınca yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FORZAFATHERAra sahnelerde yüzlerde ve saçlarda kumlanma gibi bir efekt var. Çözemedim bir türlü.
Sorunu çözdüm. RT ayarlarından Ray-Traced Ambient Occlusion OFF yaptım. Aynı sorunu yaşayanların bilgisine.
-
DirectStorage dll dosyalarının güncel versiyonları
Marvel's Spider-Man 2 Nexus'ta Güncellenmiş DirectStorage Kitaplığı - Modlar ve topluluk
-
Kraven'ın hem tipi hem de seslendirmesi inanılmaz iyi. Oyunun sonlarına yaklaştım sayılır. Umarım yakında Venom oyunu gelir de oynarız oynanış inanılmaz keyifli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben hem bitmesin diye oyundaki neredeyse her şeyi kovalıyorum Muhteşem olmuş oyun Şu serinin kesinlikle devam etmesi gerekiyor Hatta bir Oyun Evreni kurulsun istiyorum seri içerisinde.
Kraven'i seslendiren abiyi bir yerden tanıyorum diyordum kendi kendime meğersem. Dying Light'ın ilk oyunu Rais karakterini seslendirmiş. Insomniac çok iyi bir stüdyo ellerinde bir sürü malzeme var. Black Cat, Venom ve hazır Daredevil dizisi geliyorken güzel bir Daredevil oyunu da inanılmaz olurdu. Animasyon kalitesi, sinematikler, şehir modellemesi inanılmaz yapıyorlar. Oyunda en sırıtan MJ olmuş. Niye yüzünü değiştirdiler inanılır gibi değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X