Bende de aynı kart var hocam dlss kalite, FG kapalı rt açık ne veriyor 2kda |
Marvel’s Spider-Man 2 | Çıktı | PC ANA KONU (30. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
ben de bu hatayı alıyordum sürekli. bazen 5dk da bir bazen 15dk da bir. oynatmıyordu yani oyunu. ortalama kaç fps alıyorsan nvidia app'ten ya da nvidia denetim masasından fps'i oralara yakın bi sayıya sabitle hocam. hatta biraz altına. atma tamamen çözülmüyor ama fps i sabitledikten sonra 1-2 defa bu hatayı verdi bende. oyunu öyle bitirdim. denemeye değer yani.
-
RTX 2060 6gb 1080p Full ayarlarda rtx kapalı Dlss son sürüm.(Dlss swapper ile) kasmadan ve akıcı oynatıyor oyun.1080p ölçümüdür bu oyun için bilemiyorum ama bende böyle çökmeden oynatıyor.
-
Fg kapalı iken orta üst ayarlarda rt açık, 80 90 dan aşağı düşmüyorquote:
Orijinalden alıntı: ultralisanBende de aynı kart var hocam dlss kalite, FG kapalı rt açık ne veriyor 2kda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son driver ı kurunca aldım bu hatayı ama bir kere oyun ayarlarını kurcalarkenquote:
Orijinalden alıntı: takami59ben de bu hatayı alıyordum sürekli. bazen 5dk da bir bazen 15dk da bir. oynatmıyordu yani oyunu. ortalama kaç fps alıyorsan nvidia app'ten ya da nvidia denetim masasından fps'i oralara yakın bi sayıya sabitle hocam. hatta biraz altına. atma tamamen çözülmüyor ama fps i sabitledikten sonra 1-2 defa bu hatayı verdi bende. oyunu öyle bitirdim. denemeye değer yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 3 Şubat 2025; 13:19:45 >
Crash başlarda oluyordu ekran kartında Overclcok var ondan zannetim defaulta çektim ama değilmiş, eski Oc'li haline geri aldım Ray Tracing ayarını Ultimate'den High ayara çektim daha da crash yemedim. Oyunun RT performansı kötü zaten en ideal ayar High ayarlar. Tam olarak bilmiyorum ama crash yemesi de bu yüzden zannedersem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende rt ayarlarını yaparken aldım bu hatayı, rt hiç belli değil bencede oyunda gece falan bakmadım ama gündüz pek faydası yok gibiquote:
Orijinalden alıntı: Lion_Army
Crash başlarda oluyordu ekran kartında Overclcok var ondan zannetim defaulta çektim ama değilmiş, eski Oc'li haline geri aldım Ray Tracing ayarını Ultimate'den High ayara çektim daha da crash yemedim. Oyunun RT performansı kötü zaten en ideal ayar High ayarlar. Tam olarak bilmiyorum ama crash yemesi de bu yüzden zannedersem.
Daha çok yakınkalaşımca belli oluyor zaten bi tane gökdelenin camına yapışın mesela ordan RT farkları daha belirgin oluyor, böyle bir oyunda çokta aramıyorum zaten ultra grafik ayarında RT High ayarda 80-90 arası Fps alıyorum 4k da yetiyor, bu ayarda bitiririm oyunu, yalnız ilk oyuna göre çok daha güzel olmuş combat vs. karakter kullanışı daha akıcı olmuş baya sevdim.
yani başlara göre bana pek farklı görünmedi oyun... Birde grafiklerde hiç ilerleme yok gibi aksine daha çok gpu kullanıyor ama her halukarda oynatacak kendini belli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 3 Şubat 2025; 16:7:14 > -
-
Optimize çok iyi, Grafikler çok güzel. MJ dışında oyun dört dörtlük. Türkçe oynamak ayrı keyif valla.
Optimizasyon da pek iyi sayılmaz aslında. Fps hareket halinde gereğinden fazla dalgalı. Bunu düzeltmeleri lazım böyle hızlı bir oyunda deneyimi aşağı çekiyor. Frametime grafiği de çok kötü 60 fps'ye sabitlenmedikçe. FG açınca bir nebze kurtarıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 3 Şubat 2025; 20:25:49 > -
https://www.psu.com/news/marvels-spider-man-2-pc-update-1-202-now-available-with-crash-fixes-stability-improvements/
-
Sadece performans stabilitesi değil bug da fazla. Daha 4-5 düzgün patch lazım bu oyuna. Ben bekletiyorum.
-
Ben zaten daha hiç gorev vs yapmadım acik dunyada geziyorum denemek için bug ile karşılaşmadım o yüzden ama rezil ötesi bir optimizasyon var çıkmadan evvel on sipariş ve sistem gereksinimleri açıklanmamıştı demekki onlarda farkındaydı bence
Dün açılış sekansını oynamıştım, bugün de Açık Dünya'ya attım kendimi. İşleyiş şimdilik ilk oyun gibi. 4080 ile 2K'da sorunsuz şekilde her şey açık olarak 144 FPS ile oynuyorum. Sadece MJ'nin ara sahnelerde yüzünde ve saçında kumlaşma gibi bir şey var. Hangi ayar yüzünden vs çözemedim. Zamanında RE2 Remake çıktığında da saçlarda aynı durum vardı sanki.
-
Gamepad alakalı dualsenseX gibi yazılım varsa kaldırmayı deneyin hiçbir yazılım ve sürücü kurulu olmasın dsx sürücüde kuruyordu onuda kaldırın.
Zaten hiçbir yazılım yok steam girdisinide devre dışı bırak dedim yine aynı oyun gamepad le oynanamiyor yani
Oyunu ayarları bozulmuş demekki belki xbox kolu takmak yaptı belgelerim deki appdata/local ve roamingdeki oyunun klasörlerinin adına bir harf ekleyin ardından oyunun kurulu olduğu yerdeki steaminput_config**** dosyalarını silin komple sıfırdan bir deneyin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X