Şimdi Ara

Marvel’s Spider-Man 2 | Çıktı | PC ANA KONU (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
16
Favori
21.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İlk MJ daha iyiydi gerçekten bu yeni MJ biraz sırıtıyor olmamış maalesef. bozmasalardı keşke hiç karakteri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 7 Şubat 2025; 21:1:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyun inanılmaz dolu olmuş. Ana görevler epik sahnelerle ilerliyor şuanlık sürekli. Özellikle Black Cat'i takip etme sahnesine bayıldım. Bu arada oyunun mobilitesi bayağı artmış. Bu kadar karakter ve içerik sunarken bir yerde tıkanacaklarmış gibi bir his oluştu nedense. Hikayeyi ise şimdilik tahmin edebiliyorum, biraz klişe gidiyor.

• İlk oyun çıktığında yağ gibi akarken bunun böyle sorunlu olması TLOU P2 Remaster konusunda baya endişelendirdi beni. Nixxes den bile böyle iş çıkıyorsa, işimiz var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Bence Spider özelinde sorun yaşadılar. Sony sıkıştırdı gibi geliyor.

• JePinkman kullanıcısına yanıt

Umarım öyledir. TLOU P2 için her ne kadar arkadan Nixxes yardım etse de yine ana port stüdyosu ilk oyunu portlayan Iron Galaxy işin başında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz önce bitirdim, harikaydı! Türkçe yama ile bitirmek ne kadar güzelmiş.. PC platform'u iyi ki var. Marvel’s Spider-Man 2 | Çıktı | PC ANA KONU 3 Nisan'da TLOU PART II'yi iple çekiyorum.

• Oyunu epic ten aldım ilk oyunu yarıda bırakmıştım bunun ilk iki saatini şu an zevkle oynadım diyebilirim grafikler çok üst düzey şu ana kadar akıcılık ya da çökme gibi Hiçbir sorunla karşılaşmadım rtx4090 ile her şey açık Şu ana kadar çok çok zevkli gidiyor bu arada Türkçe yamasını Nereden indireceğim yönlendirebilir misiniz? Bir de girişte ben playstation network hesabına bağlanamıyorum aynı sorunu yaşayan var mı?

• Türkçe spidey de ayrı bir keyifli olacak Marvel’s Spider-Man 2 | Çıktı | PC ANA KONU Başlayalım bakalım Marvel’s Spider-Man 2 | Çıktı | PC ANA KONU 

Marvel’s Spider-Man 2 | Çıktı | PC ANA KONU
  • brnbry kullanıcısına yanıt

Pc çöpüne özel türkçe yama Marvel’s Spider-Man 2 | Çıktı | PC ANA KONU 

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Napalım üç kuruşluk ekipmanlarımız olduğu için Türkçe oynayabiliyoruz anca keşke ingiliççe oynasaydık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 8 Şubat 2025; 19:47:52 >
  • Weycell 61 kullanıcısına yanıt
  • Yalnız oyun bilgisayarı mı bozdu ne kurduğumdan beri bilgisayar kendi kendine kapanmıyor kapatma tuşuna basılı tutmak zorunda kalıyorum benzer sorun yaşayan var mı?

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.