Şimdi Ara

Marvel’s Spider-Man 2 | Çıktı | PC ANA KONU (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
16
Favori
20.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    grafik sürücünü güncelle hocam. tarayıcıya "rtx 4080 driver update" diye arat nvidia'nın sitesinden indir. ben bu yazıyı yazıyorum ama bence çoktan çözdün sorunu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • memoo456 kullanıcısına yanıt

Zaten güncel sürücüsü. 572.16 yazıyor. Son driver da o. Zaten esas sorun son driver ile.

• Mvnmt35 kullanıcısına yanıt
    İlk oyunun optimizasyonu da kötü Hocam. Optimizasyon olarak benim için en iyi PlayStation yapımı PC portu oyun Days Gone’dır. Days Gone’ı oyunu yapan şirket olan Bend Studio PC’ye port etti zaten hocam. Bu oyunları port eden şirketlere oyun motorunu ve oyunun dosyalarının şifresiz hâlini veriyorlar sadece diye biliyorum. Bilmiyorum ama belki de Insomniac Games oyunu PC’ye port etseydi şu anda bu konuyu hiç konuşmuyor olurduk belki.

• Dualsense ve ugreen bt 5.4 adaptör ikilisini Win11 24h2 de kullanıyorum bt üzerinden tüm özelllikler çalışıyor adaptive trigger vs. lag yok.

24h2 belirtme sebebim sistemin kendi kendine güncel bir bt sürücüsü kurması 23h2 yapmamıştı meğer windows a bt5.4 desteği haziran 2024 de gelmiş ve bunu sadece 24h2 ye getirmişler.

Dualsense in bt5.4 e ihtiyacı varmı diye sorarsanız yoktur o ayrı ama yeni bir bt sürücüsü fark yapabilir windowsda.

Marvel’s Spider-Man 2 | Çıktı | PC ANA KONU

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Manuel olarak önceden çıkan driverlardan birini yükle o zaman hocam. Eğer NVIDIA’nın sitesinde yoksa internette mutlaka vardır.

• memoo456 kullanıcısına yanıt
    Ilk oyun yağ gibi akıyor en azından hocam 2. Oyun gerçekten felaket durumda bunun yanında.

• Mvnmt35 kullanıcısına yanıt
    İlk oyunun portu bana göre çok iyi değil. Days Gone’ın grafikleri Marvel's Spider-Man Remastered’ın 2-3 katı kadar. Days Gone’da DLSS yok, AMD FSR yok, RTX yok. 1080p en yüksek ayarlarda 4GB’lık bir ekran kartında verdiği FPS 50-60 civarı.

Days Gone’ı Bend Studio geliştirdi ve PC’ye yine Bend Studio portladı. Marvel's Spider-Man Remastered, Marvel's Spider-Man Miles Morales ve Marvel's Spider-Man 2’yi Insomniac Games geliştirdi ve PC’ye Nixxes Software portladı. Acaba portcular değilde oyunu asıl yapan şirketler oyunlarını PC’ye portlasa bu gibi sorunlar olmaz mı dedim bir an.

• Ufak bir araştırma yaptım Days Gone’ı PC’ye Virtuos Games portlamış. Belki de Nixxes Software kötüdür veya... bilemiyorum.

• Horizon ve Gow bunların pc ye çıkan ikinci oyunları bence iyi değildi ikisinide birkaç kez zorladım ama oynayasım gelmedi.
    Spider man ilk oyunuda yarım bırakmıştım fakat bunda ikinci oyun harika olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 2 Şubat 2025; 4:50:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps5 pro ile pc arasında devasa farklar var. Çok şaşırdım. (Hem rt yansımalarda hem gölgelerde)

Marvel’s Spider-Man 2 | Çıktı | PC ANA KONU Marvel’s Spider-Man 2 | Çıktı | PC ANA KONU

• Marvel’s Spider-Man 2 | Çıktı | PC ANA KONU

Rtx siz hiçbir halta benzemiyor bu oyun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• BlackTower_35 kullanıcısına yanıt

o camdaki yansıma 3-5 bakışta vavv dedirtiyorda sonra oyun akıp gittiğinden umrunda olmuyor hatta görmemeye başlıyorsun yani şahsen bende öyle

• BlackTower_35 kullanıcısına yanıt

ayarlar nasıl hocam bende sisli gözüküyor oyun çok kötü anlamadım

• Bu MJ'in yüzü yüzünden ciddiye alamıyorum karakteri. Oyunun yazarı kendi yüzünü koymuş o yüzden alakasız duruyor diyenler var, sizce de öyle mi link bırakıyorum Marvel’s Spider-Man 2 | Çıktı | PC ANA KONU 

https://www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2Fso-a-insomniac-writer-self-inserted-themselves-into-mary-v0-qr86tqz77mwb1.png%3Fwidth%3D640%26crop%3Dsmart%26auto%3Dwebp%26s%3Db5b432710b49bf17f5a389a9b700744dea957f64

• Kage. kullanıcısına yanıt

bu oyundaki mj bu yaşıma kadar tüm spider man içerikleri arasında gördüğüm en itici gudubet mj olmuş. Ayrıca Peter'ın ablası gibi duruyor

• Mary Jane olmuş Mature jane Marvel’s Spider-Man 2 | Çıktı | PC ANA KONU 

Marvel’s Spider-Man 2 | Çıktı | PC ANA KONUGMyoutube
    Replik indirme Linki: https://drive.google.com/file/d/1Z2UgELlp9km39EOtYI-ktPEBodKHo2tM/view?usp=sharing
    https://www.youtube.com/watch?v=pemu1ChCyAs
  • Marvel’s Spider-Man 2 | Çıktı | PC ANA KONU

Gta6 bundan daha iyi grafikle çıkarmı acaba.

• Oyunu seçebileceğim en son zorlukta %100 olarak bitirdim, bence ilk oyununa göre çok daha zevkli olmuş her açıdan. Özellikle son kısımlarda çok sevdiğim villain'ı baz alması ayrı hoşuma gitti. Kalite olarak çok iyiydi zaten bu studyodan daha azı beklenemezdi. Malesef MJ'in yüzünü mahvetmişler ama en azından Felicia'ya dokunmamışlar. Sıradaki oyununu merak ediyorum sanıyorsam son bir spiderman oyunu daha çıkacak. Herkese iyi eğlenceler, fazla detaya girmek istemiyorum henüz oyun yeni, spoiler vermek istemem.

• Gamepad sorunu yaşayan yokmu benden başka ? x üçgen kare gibi tuşlar basmıyor r2 l2 gibi tuşlar basıyor kamera çok hızlı dönüyor 2 farklı gamepad denedim 2side aynı sonuç verdi diğer oyunlarda sorun yok zaten.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.