Gpu frekansı düşürmek bende çözdü bunu 100mhz indirdim. Hareket halinde oluşan bulanıklık ss lerde gözükür sonuçta o bulanıklığın kaynağı monitör değil ss lere yansımaması imkaansız alttaki ilk ss de sağda hem kuşlar hemde uçaklar mesela çok iyi bir örnek. Yalnız fotoğraf modunda alınırsa görüntü orada gözükmeye bilir çünkü çoğu oyun görüntüyü değiştiriyor fotomodda. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 1 Şubat 2025; 20:1:10 > |
Marvel’s Spider-Man 2 | Çıktı | PC ANA KONU (27. sayfa)
-
-
-
Oyunun optimizasyon sorunlarını okuyunca ben de şüpheye düşmüştüm ama hiç droptur stutterdir çökmedir grafikte kumlanmadır en ufak bir sorun yaşamadım. Şanslı azınlıktanım sanırım. Galiba Nvidia kart sahipleri daha yoğun yaşıyor bu hataları. AMD kartla en yüksek ayarlarda hatasız akıcı oynuyorum. Tabi RT ayarları kapalı. Nvidia sahipleri haklı olarak RT yi açıyorlardır ama oyunun RT ayağı problemli ise bu yüzden mi sık problem yaşıyorlar acaba.
Ücretsiz Tr yama da çıktı bu arada. Ben henüz beceremedim uygulamayı ama iş görecek kalitede yapay zeka çevirisiymiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O kadar çok uğraşmışlarki sinematiklerde kurulan neredeyse her cümle bir fikir enjekte etme amaçlı.
-
Ben amd kartta rt acikken ultra da sorun yasamadim nvdia kart takinca patladi oyun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun akıyor. 2K da full ayarlarda Dlss Quality rtx de açık 110 120 fps alıyorum 4070 ti Süper ile. Sutter Drop falan yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 1 Şubat 2025; 20:36:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun bazen başlangıçta pc'ye reset attırıyor bende crash'i geçtim Tüm ayarlar + frame gen açık. 5800x3d - 4080. Sağlam update gelene kadar girmem.
-
Oyun hem gpu hem cpuyu son noktasına itiyor 160 saat stalker 2 oynadığım 4.9ghz oc olan işlemci ile bu oyun açılmadı bile sistem resetledi bende voltaj yükseltmek yerine frekans düşürdüm böylelikle hem gpu hem cpudan kısmış oldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 1 Şubat 2025; 20:45:45 >
grafikler bende ilk oyuna göre kötü gözüküyor net olarak ilk oyun çok daha iyi herşey full hemen hemen rt kapalı sadece güncelleme beklerim ben bu haliyle bence baya kötü
-
Başka hiç bir oyunda bu problemle karşılaşmadım hocam bence başka sorun var. Cyberpunk-Alan wake 2 gibi sağlam sistem isteyen oyunlarda full ayarlar açık halde oynadım hala da oynuyorum böyle bir problem yok. Sistemde OC'de yok stock her şey. Benim gibi aynı sorunu yaşayanlar da var. Her türlü update şart oyun optimizasyon bakımından da sıkıntılı.
steamcommunity.comGame crashing my PC on startup :: Marvel's Spider-Man 2 General Discussionshttps://steamcommunity.com/app/2651280/discussions/0/599643178892554199/?l=english -
Aynen bende 4.9 yaptığım oc ile pekçok oyun oynadım stalker 2 örneği verme sebebim onunda çok cpu kullanması.
Update şart tabi orası ayrı ama çıkana kadarda sorunların çözümleri bunlar.
Sony’e bildiğim tüm küfürleri saysam bile yetmez gibi. Oyunun optimizasyonu rezillikten başka bir şey değil, Insomniac Games’in kendi web sitesinde paylaştığı sistem gereksinimleri ile Steam, Epic Games Store’da paylaşılan sistem gereksinimleri arasında Edirne’den Kars’a kadar var diyeyim mecâzen. Oyunu en yüksek grafik kalitesi, 2160p çözünürlük, 60 kare hızında oynamak için istediği donanım NVIDIA GeForce RTX 4090, Intel Core i9-12900K, 32GB RAM. Üstelik oyunun Steam sürümü için fiyat, LATAM (Güney Amerika) bölgesinde $49,99 iken MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) bölgesi için $59,99.
-
İşte hem fiyat hem türkçe sunulmaması hem optimizasyon gibi falsoları olması sebebi ile bu oyun küreklenmeyi hak ediyor.
Kürek olayını pek kullanan biri değilim daha geçen baldur gate 3 aldım inanılmaz bir emek var diye.
Birde arkadaşlar rx 6800 ile rt kapalı gülge orta geri kalan full ayarda oynuyorum ama özeliklle karakterde kumlanma var yani oyundan değil netlik yok diyeyim hangi ayarlar en iyi sonucu verir yani grafikler gerçekten kötü.
Bu arada gamepad deneyen varmı o tarafta bozuk gibi bazı tuşlar çalışmıyor bazıları 3-5 basışta algılıyor kamera hassasiyeti 1 bile olsa sağ stickle kamera çok hızlı dönüyor önünü göremiyon hem dualsense hem xbox kolu denedim ikiside aynı sonucu veriyor bu kadarmı rezil bir port olur be gerçekten yuh.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mvnmt35 -- 1 Şubat 2025; 23:32:40 > -
Steamde gamepad ile oynamayı düşünüyorum, sıkıntı yaşayan oldu mu?
-
Steam input kapalı dualsense ile oynuyorum sorun yok. Şöyle birşey var klavye tuşuna basmak yada mouse hareket ettirmek oyunu klavye moduna sokuyor dualsense kullanınca yine kola geçiyor ama bu geçiş bazı aksiyonlarda tireşimin bir süre takılı kalmasına sebep oluyor.
Şu robot örümceğin ds ile kullanımı çok zevkli.
Kraven şehre gelince hikaye sarmaya başladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 2 Şubat 2025; 0:13:1 >
-
ElAnalistaDeBitsyoutubeSpider-Man 2 | PC vs PS5 Pro | Graphics Comparison | RTX 4000 & 5000 Series Benchmarkshttps://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=IkpavMaN7y4
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gamepad bağlantısında harbi bir sorun var bazen bende de tuşları algılamıyor basınca ve input lag fazla
-
teşekkürler bende çalıştırdım şuanlık sorun yok gibi tak çalıştır yaptım direkt
-
Sony hiçbir zaman kullanıcılarına sadık bir firma olmadı. Son 5 yılda gözleri para sevdasından ötürü o kadar fazla döndü ki şöyle anlatayım: Remastered demek için bin şahit isteyen Remastered oyunlar, normalinden hiçbir farkı olmayan ve 6TFLOPs birde sözde DAHA İYİ soğutma ile Slim ve Pro adıyla konsollar ve, ve, ve $200 dolar ekten fiyatla, her yıl en az 3 oyununu PC’ye rezil bir şekilde port etmek ve bu portların her seferinde öncekinden daha da kötü olması. Kafayı yememek elde değil en azından benim için.
Üstte birazcık nefret kustum şimdi ise iyi yanlardan bakalım.
1. Oyunun PC’ye gelmesi.
2. PSPC SDK Runtime isimli bir yazılımla PlayStation Network ile Steam hesabınızı birbirine bağlıyorsunuz sonra da oyunun ana menüsünde PlayStation Network hesabınız ile oturum açıyorsunuz. 29 Ocak 2025’te yapılan duyuruyla birlikte 30 Ocak 2025’te bu zorunluluk opsiyonel hâlâ getirildi. Eğer oyunu oynarken PSN hesabınızla oturum açmaz iseniz kazandığınız başarımlar PSN hesabınıza yansımıyor doğal olarak. Başarımların PSN’e yansıması iyi bir şey.
Bana göre tek güzel yanlar bunlardır ve Spider-Man 2’nin en güzel gözüktüğü platform her zaman PlayStation® 5 kalacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memoo456 -- 2 Şubat 2025; 1:3:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: memoo456
Sony hiçbir zaman kullanıcılarına sadık bir firma olmadı. Son 5 yılda gözleri para sevdasından ötürü o kadar fazla döndü ki şöyle anlatayım: Remastered demek için bin şahit isteyen Remastered oyunlar, normalinden hiçbir farkı olmayan ve 6TFLOPs birde sözde DAHA İYİ soğutma ile Slim ve Pro adıyla konsollar ve, ve, ve $200 dolar ekten fiyatla, her yıl en az 3 oyununu PC’ye rezil bir şekilde port etmek ve bu portların her seferinde öncekinden daha da kötü olması. Kafayı yememek elde değil en azından benim için.
Üstte birazcık nefret kustum şimdi ise iyi yanlardan bakalım.
1. Oyunun PC’ye gelmesi.
2. PSPC SDK Runtime isimli bir yazılımla PlayStation Network ile Steam hesabınızı birbirine bağlıyorsunuz sonra da oyunun ana menüsünde PlayStation Network hesabınız ile oturum açıyorsunuz. 29 Ocak 2025’te yapılan duyuruyla birlikte 30 Ocak 2025’te bu zorunluluk opsiyonel hâlâ getirildi. Eğer oyunu oynarken PSN hesabınızla oturum açmaz iseniz kazandığınız başarımlar PSN hesabınıza yansımıyor doğal olarak. Başarımların PSN’e yansıması iyi bir şey.
Bana göre tek güzel yanlar bunlardır ve Spider-Man 2’nin en güzel gözüktüğü platform her zaman PlayStation® 5 kalacaktır.En son dediğiniz sadece bu oyun için geçerli olabilir zira ilk oyun efsane ötesi çok fazla ekran görüntüsü almışlığım var manzaraya karşı pc görüntü konusunda her zaman daha iyiydi.
bu oyun bir istisna olmuş optimizasyon yok gibi birşey.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X