Şimdi Ara

Marvel’s Spider-Man 2 | Çıktı | PC ANA KONU (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
572
Cevap
16
Favori
17.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
80. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Marvel’s Spider-Man 2 | Çıktı | PC ANA KONU

Oyunda symbiote olduğu içinmidir nedir donanım kullanımı hiçbir oyuna benzemiyor techpowerupda 7900xt 20ms spike değeri 414 watt ben frekansı düşürdüğüm halde ayarlar menüsüne girince afterburner kartın 423watt çektiğini gösterdi 20ms den baya fazla bir süre çektiki afterburnera yansıdı bunu görünce power limiti sıfıra düşürdüm 4090 soketleri için yeni bir erime dalgası gelebilir.

• Ben de oyunu Spectacularda %100 olacak şekilde her şeyiyle bitirdim 35 saatte ve PSN'de de platinimi aldım. NG+'a başladım son başarım için, o kısa sürer diye tahmin ediyorum, ara sahneleri geçerek sadece ana senaryoyu oynarak kısa sürede biter. Daha sonra oyunla alakalı düşüncelerimi yazacağım. Kısaca port önceki oyun gibi olmasa da oyun mükemmel olmuş, çok beğendim. Ara ara tekrar oynarım bunu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mvnmt35 kullanıcısına yanıt
    Hiç sorun yaşamadım hocam gamepadle ve oynanışla alakalı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4060ti ile oynayan var mı ? işlemci 5700x 2k'da hangi ayarları yaptıysam bir türlü anlık takılmalar ve atmalardan kurtulamadım. Zaten rt açmıyorum ancak mouse çevirirken veya sahne geçişlerinde fps düşmeleri takılmalar oluyor.

• whisper242 kullanıcısına yanıt

75 fps ye sabitleyiniz.

• Performans sorunu yaşayanlar oyununun kurulu olduğu klasördeki

dstorage.dll

dstoragecore.dll

dosyalarına bir harf ekleyin yada klasörden başka bir yere taşıyın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 2 Şubat 2025; 22:29:25 >
  • Koks34 kullanıcısına yanıt
    Rtx ultimate de hocam. Very High de grafik ayarları.
    Vsync kapalı. Çözünürlük 2K zaten. Frame Gen açık. Bende Dualsense ile oynuyorum sorunum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 2 Şubat 2025; 22:16:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Frost kullanıcısına yanıt

Güncel sürüm ama oyun kürek ondan o zaman yani grafiklerde çok kötü duruyor anlamadım gitti hiç oynamadan silicem bu işin sonunda o gözüküyor.

• 4070 super ve eski driver la denedim şuan için performnas sorunu yaşamadım, FG de iyi çalışıyor ama ilk oyunlara göre daha çok gpu yu kullanıyor driver güncelleyip tekrar bakacağım

• Sony oyuncuları pc ye kaptırma gibi bir risk görmüyoruz demişti demek planları böyle bir port yapıp pc leri aradan çıkarmakmış bu oyun sistem bozar net.

• memoo456 kullanıcısına yanıt

Son cümleye 7900 XTX'imle birlikte baya bir kahkaha attık :)

Oyunu maalesef PS5 çöpünde platinlemek durumunda kaldım. PC'de biraz baktım. Her şey full detay harika bir şekilde 60 fps ve üzeri aktı gitti. İç çektim grafiklerin ve performansın ne kadar harika olduğuna. Sonra sildim gitti. Keşke PS5 çöpünde bitirmeseydim bu güzel oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 3 Şubat 2025; 1:55:12 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.