Üstadım bana da atar mısın? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Marvel’s Spider-Man 2 | Çıktı | PC ANA KONU (25. sayfa)
-
-
5 kere çökme yaşanmıştır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam şu kürekliyi özelden konuşun biz boşuna steamden alıyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
karakter veya düşmanların görünmez olma sorunu ile ilgili bir çözüm var mı
-
Bendede 3 saattir hata vermiyor ama karti daha dusuk voltajda calistiriyr anlamadim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun mu yok yav 3-5 patch gelene kadar oyalanın işte 😁
Ben pek bi sorun gormedim sansliyiz galiba hocam
Rahatsız etmiyor olabilir. 3-4 sorun var düzelmeden oynamam.
Bugün preset J'den preset K'ya geçtim, artık bulanıklığın B si bile kalmadı. J'de minik bulanıklık vardı çok minik ama K ile komple gitti. Her şey cam gibi görünüyor hareket halinde falan, oyundan aldığım zevk ciddi derecede arttı bu yeni dlss sayesinde, nvidia'yı seviyorum ya. Belki raw güç olarak kötüler ama teknolojileri gerçekten harika. Bunu şimdi KCD 2, avowed ve mh wilds'da kullanmak için sabırsızlanıyorum, muazzam olacak Hareket halindeki bulanıklık bana hiç zevk aldırtmıyordu oyunlardan, hatta bi ara sorunun bende olduğunu falan sanmıştım ama meğersem dlss / AA imiş.
Kesinlikle tavsiye ederim preset K ile oynamanızı.
-
Ray tracing seçeneklerinin altında üstad. Legacy var Transformer var. Yalnız bende kumlu görüntüye sebep oldu sanırım. Kapattım.
Bu preset j den k ye geçme işi nerden oluyor arkadaşlar? Dlss swapper programından mı?
Eski driver kurulu oynuyorum şuana kadar 1 kere takıldı oyun onun haricinde sorun yok fakat bence oyunun kendisinde input lag var.İlk oyunda kontroller daha tepkiseldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu nedir aga ya? yeter her oyunda b*kunu çıkardılar
-
Evet DLSS Swapper ile son dll dosyalarına güncelleme yapabilirsiniz. Bunun dışında Nvidia Profile Inspector ile ayrıca şu değerleri uygulayın.
githubReleases · Orbmu2k/nvidiaProfileInspectorhttps://github.com/Orbmu2k/nvidiaProfileInspector/releasesDLSS güncel dosyaları kendim upload ettim.
https://pixeldrain.com/u/LWiYJvmf
DLSS Indicator ile Preset K olduğunu doğrulayabilirsiniz. Bunu yapınca oyun içinde sol altta yazar. Sol üstte frame gen açıksa yazıyor. Ray Reconstruction açık olunca preset göstermiyor sanırım.
Bu şekilde olmalı.
Online oyunlarda bile cam gibi görüntü oluyor. TAA Blur'a elvada dedik. İyi oyunlar.
-
Harika bir kılavuz olmuş hocam, çok teşekkür ederim.
Rica ederim değerli hocam.
-
Oyunda DLAA yokmuda TAA bulanıklığını düzeltmekle uğraşıyorsunuz.
Hocam ellerinize sağlık. Yalnız bir sorum olacak. Dlss 4 bildiğim kadarıyla artık transformer olarak geçiyor. Ray rec. seçeneğinde off/legacy/transformer var ama kapalı iken daha stabil gibi sanki. Anlayamadım normalde yeni teknoloji transformer değil mi dlss 4 ile gelen? Bilginiz var mı? Ekran kartım 4060 bu arada masaüstü.
DLAA çok fps kaybı yaşatıyor. Şu an DLSS Performans ile hem deli gibi fps basıyor hem de Nativeden iyi görüntü var. Hatta Preset K ile Ultra Performans bile bulanık değil. Şoke edici bir gelişme.
CNN modelden Transformera geçince zaten hareket halindeki görüntü ile statik görüntü arasında fark kalmadı. Adamlar sihir yapmış. DLSS 4 gelmeseydi 7900 XTX alıyordum geçen gün ama FSR 4 bu seviyeye mümkün değil yaklaşamaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X