Şimdi Ara

MASA İÇİ PC YAPIMI DESTEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, başlıktan pek anlaşılmayabilir bahsettiğim masa o yüzden hemen açıklayayım. Fiziki bir kasası olmayan, kasa içinde olan parçaların masanın içinde monteli olduğu bir masa yapmak istiyorum. İnternette örnekleri var.

İstediğim tasarım:
    Masanın üst kısmı tamamen cam olacak. Camın içinde bilgisayar parçaları olacak. Ayakların birini büyük yapıp çekmece eklemek istiyorum.

Buraya açma sebebim de konu hakkında tecrübeli ve yeterince bilgi sahibi olmamam. Açıkçası internette de çok detaylı bilgiler yok. Tahtaları mdf mi almalıyım, camı nasıl keserim, temperli cam kesilir mi, hangi araçlar lazım, hangi boyutlar iyi olur gibi soruların cevabını almak istiyorum. Hatta detaylı bir şekilde anlatacak birileri de çıkarsa tadından yenmez. Hem belki benden başka yapmak isteyen birileri varsa onlara da yardımcı olmuş olur konu. teşekkürler.

Tamamen kendim yapmayı planlıyorum ama yoruma da açığım. Sizce kendim mi yapayım yoksa marangoz da falan mı yaptırayım? (dipnot: bu tarz işlerle uğraşmayı seviyorum ama param çöpe giderse de üzülürüm :( )

resimde ki bir örnek MASA İÇİ PC YAPIMI DESTEK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makunouchiii -- 17 Temmuz 2019; 12:50:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel yapım pc masası
    5 yıl önce açıldı
    masa içi uzay kasa için öneri
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.