Arkadaşlar daha çok iş için kullanılacak. Oyun çok nadir, İnternet devamlı ve bazı programlarda ana makine görevi görecek. Bütçe önemli değil. Aşağıdaki sistem işimi görürmü (uzun süre), yada başka tavsiyeleriniz varsa yardımcı olursanız memnun olurum.
HP HP PAVILION ELITE HPE-410TR i7 870 6GB DDR3 2TB HDD 2GB ATI HD5570 WIN 7 PREM Vatanda 2500 TL civarı.
Özellikler İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i7 İşlemci Numarası i7 870 İşlemci Hızı 2.93GHz Turbo İle 3.60GHz İşlemci Bus Hızı 4800MHz (QPI) İşlemci Ön Bellek 8 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 6 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Hafıza Bus Hızı 1333 MHz Sabit Disk Kapasitesi 2 TB HD Dönüş Hızı 7200 Rpm HD I/O SATA II Ekran Kartı Hafızası 2 GB VGA Chipset Markası ATI VGA Chipset Modeli HD5570 Optik Sürücü DVD±RW Double Layer Card Reader var İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr Renk Siyah Diğer 802.11n wireless Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza İşlemci Markası
ana makina için olucaksa daha iyi veri saklama ve psu için toplama bilgisayar alın raid1 yapar korumalı psu sahibi olursunuz
Hazır sistem almayınız.Madem butcede onemlı degıl asaga bakın
2500 tl lik sistemde 5570in ne işi var hazır sistem uzak dur toplama pc tercih et inerim bir güven sorunun olmasın toplatın yere bağlıdır bi yerlerden bazı yorumlar duyuyorum toplama bilgisayarlar donuyor diye inanma
Arkadaşlar Sayın Levanesa'nın kurduğu sistem üzerinden gidelim. Eksik yada fazla neler olabilir. Monitörüm daha yeni. Win7 Pro orjinal olmak zorunda. Veb tabanlı programları üreticiler şu an kullandığım ve çok memnun olduğum vistada çalıştıramadılar. Mecburi bir yenileme olacak. Xp asla istemiyorum. Isınamadım en başından beri. Vistada 1.5 yılda tek format yok, sistem taş gibi devam ediyor. Xp de bazan 2 günde bir format attığımı hatırlayıp geçen zamanıma yanıyorum Levanesa'nın sistemi: