Şimdi Ara

Masaüstü amfi önerisi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kulaklığımdan daha iyi performans almak için masaüstü amfi almamın yerinde olacağını düşündüm ve size danışmak istedim.

Ses kartım Creative Extreme Music, kulaklığım ise Sennheiser HD 595. 300 TL'na kadar çıkabilirim diye düşünüyorum ve önerilerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

• ben beyer dt 770 pro için masaüstü amfi yerine kulaklık amfisi kullanıyorum, bana yetiyor. fii o5 kullanıyorum. bakın bir araştırın isterseniz fiyatı da çok daha uygun.

ses kartım da creative xtremegamer fatality pro.
  • HD 595'i yeni aldım, kulaklık başarılı ama beklediğim oranda bir gelişme yaşamayınca sağlam bir müdahalede bulunmak istedim. Önerine uyarsam muhtemelen şuanki halimden daha memnun olacağım ama tek endişem aklımın bir yerlerinde "aslında daha da iyi olabilirdi"nin kalacak olması sanırım. Gerçi bu açıdan bakınca daha iyinin sonu yok da ama. Düşünelim bakalım.
  • dostum bende hd595 ve extreme music kullaniyorum :) bi an benmi yazdim diye baktim bende amfi ariyorum :) fiio 05 icin yabanci forumlarda sadece ses ve bass arttiriyo diyolar

birde sen hangi ayarlarda muzik dinliyosun sana onerim foobar kullanip kernel output kullanman(ASIO cok kullandim ama kernel daha kaliteli) + ses kartini audio creation secip bit matched secmeni oneririm

uygun fiyata iyi bi amfi bulmak cok zor galiba baya arastirdim ya yurtdisi fiyatlari 300 dolar ustu ya da pek onerilmeyenler var kendi icinde amfisi olan asus xonar essence mi alsam diyede dusunuyom
  • Benim mode Entertainment. Önerilerini bugün uygulayacağım. Ben de Fiio'yu biraz araştırdım ve eğer bir nedenden dolayı masaüstü amfisi alamamış olursam denemek için almaya karar verdim. Çünkü HD595'i bass açısından (dengeli, bu yüzden memnunum ama) çok da güçlü bulmadım. Bass istediğim anlarda Fiio'yu devreye sokabilirim diye düşünüyorum.

Bir ek soru sorayım, belki tekrar yolun düşer de yanıtlarsın Az önce önerilerini uyguladım ve şuan daha memnunum, teşekkür ederim. Peki X-Fi Crystalizer'i kullanıyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pillout -- 19 Nisan 2011; 19:03:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.