Şimdi Ara

Masaüstü Bilgisayardan Televizyona HDMI ile görüntü aktarımı sorun!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Masaüstü bilgisayardan televizyona hdmi ile görüntü aktarırken sinyal yok hatası alıyorum. Bilgisayarda herhangi bir sorun yok farklı monitörlerde çalışıyor kabloda ve televizyonda da herhangi bir sıkıntı yok bilgisayara görüntü vermeyen kablo ile playstationa bağlayınca onda görüntü alıyorum. Portları da değiştirip denedim, farklı bilgisayarda da denedim bir türlü pcden tvye aktarım yapamıyorum, sorun ne olabilir?

• Tvden bağladığınız portu seçiyor musunuz hdmı 1 2 3 gibi isimlendirilmiş oluyor hangisine bağladıysanız onu seçmelisiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet tabiki de...
  • Üstad bende de bi tane dandil vestel var. Çalışan hdmı ile takıyorum gelmiyor(pc de kullandığım) başka kablo takıyorum(ucu altın renk olmayan bir kablo) onunla zank diye geliyor. Sende de öyle bir sıkıntı vardır belki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bilgisayardan monitör ayarlarından hertz ve çözünürlüğü düşürüp deneyin.
  • Grafik sürücülerinin güncel olduğundan emin olun,
    @zeki1981 kardeşimin dediklerini de uygularsan sorun çözülür.
  • Üstteki 3 mesaja ithafen; öncelikle grafik sürücüleri güncel. Çözünürlük ayarını değiştirip denemiştim onda da olmamıştı. Televizyon çok eski değil farklı hdmi kabloları kullanmıştım olmamıştı.

Bilgilendirme: Fakat dün şöyle bir şey denedim ve ilginç bir şekilde görüntü geldi ve bir film süresi boyunca hiç gitmedi. Kasayı televizyonun yanına götürüp oradaki prize taktım, görüntü geldi ve hiç kesilme olmadı.(Aynı hdmi kablosu) Bu arada normalde kasaya bağlı olan tüm kabloları vs. takmadım takılı olan sadece güç kablosu, hdmi kablosu ve wireless mouse klavye usbsiydi. Bir kaç kere daha deneyeceğim eğer gitmezse sorunun herhalde prizden olduğu çıkar ki bana hala saçma geliyor. (Öbür prizde 2 adet monitörün ve kasanın güç kablosu takılı onlarda herhangi bir sıkıntı da yok.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ewaynn kullanıcısına yanıt
    Entresan. Bizim arkadaşın evde de aynı odadaki bir prizde elektronik bir cihaz(şimdi hangisi olduğu unuttum) çalışmıyorken diğer pirizde çalışıyormuş.

Ama bunun hdmı ile ne alakası var çözemedim. Acaba hdmı bağlı iken daha fazla akıma mı ihtiyaç duyuyor ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.