Merhaba arkadaşlar masaüstü bilgisayarım var aynı anda hem masaüstü ekranımda hemde lcd ekranımda görüntü almak istiyorum ama alamıyorum ekran kartı driverını yükledim fakat ayarlarını tam olarak anlamadığım için elim kolum bağlı kaldı ekran kartım nvidia driverını yükledim ekran kartım çift çıkışlı ikisinide bağlıyorum ama yalnızca tekinden görüntü alabiliyorum acil yardımcı olursanız sevinirim yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkürler.
Ekran kartının markası nedir? 2. monitörü takınca sistem algılamıyormu?
nvidia ekran kartını kullanıyorum 2. monütörü yani lcd yi bağdaştırıcı yardımı ile takınca sistem algılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor.
Sistem algıladığı halde görüntü alamıyorsan, nvidia kontrol panelini bir kurcala derim.
Aslında kurcalamadım deil kurcaladım ama yapamadım ne yaptıysam olmadı o yüzden bir püf noktası vardır diye bir danışıyım dedim bana bir çözüm yolu gösterirseniz sevinirm.
ekran kartında kaç çıkış var?
Ekran kartımda 2 çıkış var teki normal bildiğimiz ekran çıkışı diğeride bağdaştırıcı yardımıyla bağlıyorum.
Ekran kartımda 2 çıkış var teki normal bildiğimiz ekran çıkışı diğeride bağdaştırıcı yardımıyla bağlıyorum.
monitörli tam ters şelide bağlamayı denedinmi?
Denedim ama malesef akşam Ders var onunla uğraşıp duruyorum sanırım nvidia control panelinden ayar gerektiren birşey var gibi geliyor bana ama bir çözemedim gitti.
quote:
Orijinalden alıntı: -ibrahim--
Denedim ama malesef akşam Ders var onunla uğraşıp duruyorum sanırım nvidia control panelinden ayar gerektiren birşey var gibi geliyor bana ama bir çözemedim gitti.
kontrol panelini screenshot alırmısın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme