Şimdi Ara

masaustu gelmiyor yaw?!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorunsuz çalışan bilgisayarım masaustunu gostermiyo bana. windows normal bir sekilde acılıyor hoş geldiniz yazısı cıkıyor, yazı gidiyor ve mavi bir ekran ve cursor kalıyo geriye.

sadece ctrl+alt+del çalısıo. görev yoneticisinden yeni gorev secerek her programı calıstırıyo. (explorer hariç, internet sayfası açmak için once bittorrent açıyorum ).

sizce sorun ne olabilir? cozum nedir?

• makinen güvenli kipte açılıyor ise o şekilde aç ve virüs taratması yap..bunda başarılı olamazsan windows yeniden yükleme yaparken onarma seçeneği var ordan makineni onar..sanırım windows explorer uçmuş..
  • guvenli kip olayını denedim son kurdugum programlarda mı bişey var dedim onları sildim startupı falan kontrol ettim işe yaramadı. guvenli kipe de bi daha girmedi gene normal windows acılısında oldugu gibi bos ekran gelio ve sadece task manager calısıo.
  • virus yemişim! win32 killwu.b worm diye bişey. program kurarken firewallu ve anti virusu kapamıştım o ara aktif oldu heralde. nod32 buluyo siliyo şu an.
  • virüsleri sildikten sonra sistemin stabil çalışmazsa sistem geri yükleme yap çünkü 2 güne kalmadan gene aynı sorunu yapacak
  • ewet en mantıklı yol sistem geri yukleme
  • virusu silemedim. formatı bastım. o sağ ben selamet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.