bilgisayarım, masaüstü konumundayken msn penceresini..winamp penceresini..yada herhangi bir pencereyi oynatmak istediğimde kasılıyo ve %100 e kadar ulaşabiliyo ...fakat örneğin; bilgisayarım penceresini açıp da bu pencereleri sürüklediğimde gayet iyi çalışıyo..tek sorun arka plan yeterki desktop olmasın ...power'ını değiştirdim düzelir gibi oldu ama yine yapıyo nedendirr...lütfen yardımcı olun. şimdiden teşşekkürler
Power'la ilgisi yok.Yazılımsal bir sorun vvar.Bu sorunu yaşadıktan sonra XP'ye hiç format attın mı?
evet hemde kaç kere..ve bilgisayarcıya götürdüm kendi arkadaşıma o da attı ve üzel çalışıyodu ama yine yaptı..sadece masaüstü konumundayken oynatamıyorum kasılıyo..format işi fayda etmedi :(
aynı sorun bende de vardı
çok uğraştım en sonunda msn discovery programını kaldırınca düzeldi
aha :S valla olduu kardeş yaa:) saolsınn gerçekten düzeldiii :):) msn .scovery kaldrdım olduu hayret yaa..inanmıyorum yaa kardeş tekrar saolasın valla çok iyi oldu ne demek süper olduu ....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme