Şimdi Ara

Masaüstü simgeleri her açılışta yer değiştiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her açılışta masaüstü simgeleri küçük simgeden orta boy simgeye dönmüş oluyor ve tüm simgeler eski yerine dönüyor. Bir anda oldu neden olduğunu anlamadım.

https://www.youtube.com/watch?v=GppdPrWybWI

bu videodaki gibi her şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wandy -- 6 Eylül 2015; 4:38:56 >

• Monitör değişikliği yaptınız mı? Yada çözünürlük falanda değişiyor mu? Normal kapatmayıp bilgisayarın tuşuna basılı tutup kapatıyorsanızda olabilir. Bu konudaki tecrübelerim bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogeta5858

Monitör değişikliği yaptınız mı? Yada çözünürlük falanda değişiyor mu? Normal kapatmayıp bilgisayarın tuşuna basılı tutup kapatıyorsanızda olabilir. Bu konudaki tecrübelerim bunlar.

Yok zaten laptop kullanıyorum. Çözünürlük değişmiyor. Ve farkettiğim üzere sadece simgeler büyümüyormuş, masaüstünde herhangi simgenin yerini değiştirsem de yeniden açılınca hepsi eski yerlerine dönüyor aynı zamanda.
  • Sorunum bu

https://www.youtube.com/watch?v=GppdPrWybWI

internette yabancı yerli okumadığım konu kalmadı. Çözümü yok sadece yeni profil açmayı deneyemedim o da windows 10da olmuyor.

Bill Gates gelse çözemez bunu. Çözene versin windowsun tapusunu.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Aynı sorun bende de var.
    Çözümü bulan arkadaş paylaşın lütfen.
  • 2 gündür aynı sorunu yaşıyorum. Çözüm bulan varmı?
  • Bu sorunu çözmeye çalışırken işletim sistemini birazcık bozdum. USB'den temiz format attım sorun çözüldü. Az önce güncelleştirmeleri yükleyip restart attım ve sorun tekrar ortaya çıktı. Muhtemelen son güncelleştirme ile ilgili sıkıntı oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 4k monitöre geçtiğimden beri bu sorun var bende. Metin, uygulama ve diğer öğelerin boyutunu değiştir kısmını %200 de kullanıyorum yüksek bir ihtimal bu ayarın %100 de olmadığından kaynaklanıyor bu sorun ama elbet bir çözümü olmalı. Windows 7,8,10 hepsinde sorun mevcut monitörü kapatıp açtığımda da bazen değişiyor simgeler ve yerler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.