Şimdi Ara

Masaüstü sistem yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler beyler, bugün komşum pc sini upgrade etmek istediğini söyledi. çünkü kendi pc si neredeyse 10 senelik :D bütçe 500'ler de birsey. toplam 3 parçaa istiyor. anakart, ekran kartı, işlemci. bende şunları buldum nasıldır acaba yada sizin öneriniz varsa alabilrim. 400W lık güç kaynağı var. birde ebnim topladığım son çıkan hangi oyunları açar ?

Eski Sistemi;

Anakart= İntel d102ggc2
    İşlemci= pentium D 805
    Ekran kartı= radeon hd 3600 series

Benim Topladığım;

Anakart=Msı H61M-P20 (G3)
    İşlemci=Pentium G2030
    Ekran kartı=Radeon HD 7750 2 gb

• o pc böyle upgrade olmaz bu işin psusu var ramleri ddr2 olmaz malesef.
  • güç kaynağı 400w lık var, ram olarak da ddr3 8 gb var
  • ricarica R kullanıcısına yanıt
    http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d102ggc2/sb/CS-026579.htm ram olarak ddr2 destekli anakartmış Ddr3 ramler alındı varsayıyorum o halde

400w psunun 12V kanalından vereceği amper değerini bilmek lazım ama o psu yıllarında etkisi ile o kartı beslemesi zor

Intel Pentium G3220 ve h81 anakart ile 1150 soket toplanırsa yeniden güncelleme kolay olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 18 Haziran 2015; 23:10:30 >
  • anladım o zamn işlemci olarak g3220 anakart olarak 1150 soketli olana bakayım. ekran kartı nasıl peki ?
  • ricarica R kullanıcısına yanıt
    psu sakat bilmeden bişey önermemek lazım
  • 400w lık yeni güç kaynağı aldırayım o zaman zaten fiyatları 100tl civarında fazla bisey olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.