Şimdi Ara

Masaüstünde kitlenme ve directx hatası yardım ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese İyi Akşamlar , 2 adet sorunum var ;

Birincisi bilgisayarı açtığım zaman masaüstü geliyor , hızlı başlat bölümüne ve saatin olduğu bölüme hiçbir şekilde tıklamama izin vermiyor . Ancak masaüstündeki simgelerden herhangi birine çift tık atıp açabiliyorum ancak açıldıkdan sonra tamamen kitleniyor ve hiç bir yere tıklayamıyorum ve ORIGIN isimli program (Ea Games için) bilgisayarımda yüklü bu programı açıncada bilen arkadaşlar varsa sadece STORE ve My Games bölümlerine tıklayabiliyorum başka hiç bir yere tıklayamıyorum . Buna bir çözüm üretemedim ancak masaüstü kitlenmesini ctrl-alt-del yapıp gelen ekrana direk iptal dediğim zaman düzeliyor . Arada bir tekrar ediyor oyun oynarken alt-tab falan yapınca . Ama bilgisayarı açınca ilk başta mutlaka ve mutlaka takılıyor dediğim işlemi yapıp düzeltmem gerekiyor .

Bilgisayarın işletim sistemi windows 7 64 bit ultimate . Özellikleri 4gb Ram , zotac gts250 , çift çekirdek işlemci 2.4 . Sorunun harici harddiskden olabileceğini düşündüm ve onu bir süre iptal edip kullandım bilgisayarı ancak sorun devam ediyor , bende bilgisayarın mevcut harddiskinden olduğunu tahmin ediyordum .

Yeni bir pc almak istiyordum fps düşüklüğü yaşadığım için oyunlarda ve bu takılma sorunu falanda canımı iyice sıktı neyse yeni bir sistem topladım . İşletim sistemi w7 64 bit ultimate , Nvidia GeForce AMP 680 gtx , msi gd65 , i5 3570k , 8gb ram , wd 500 gb harddisk .
    Eski bilgisayarımıda formatladım bir yakınıma verdim . Problem şuki 2 bilgisayarada aynı hariciden programlar yüklendi , eski bilgisayarıma daha fazla program yükledim sadece windows güncelleştirmelerini kurmadım kendime ek olarak güncelleştirme kurdum ve takılma sorunu ve bahsetttiğim ORIGIN sorunu eski bilgisayarda çözüldü şimdi benim topladığım yeni sistemde devam ediyor buda gerçekten beni delirticek seviyeye ulaştırdı . Ben kendimce çözümler aramaya çalıştım Doctor Spyware gibi yanlış hatırlamıyorsam ismini bir programla harddiskleri tarattırdım herhangi bir virüs yok zaten ayda bir format atarım bilgisayarıma maximum 2 ayda bir , virüs programım her zaman yüklüdür . Bazı programların çakıştığı düşüncesindeyim ya da güncelleştirme kaynaklı bir problem olduğunu düşünüyorum ama ne yapıcağımı tam olarak bilemiyorum . Bilen başına gelen arkadaşlardan yardım bekliyorum ..

2. Sıkıntı iste yeni topladığım bilgisayar ile bf3 oynuyorum online olarak oyun esnasında bazen 30dkda bazen 3 saat sonra ekran kararıyor ve DirectX function "GetDeviceRemovedReason" failed with DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG: Device hung due to badly formed commands NVIDIA geforce 680 GTX drivers : ... hatırlamıyorum orasını hatasını alıyorum bunu 4 yada 5 kere aldım yaklaşık 5 saat içerisinde , internetten araştırdım tam net bir çözüm yok belkide oyun kaynaklı bir problemde olabilir bilmiyorum . Driverim güncel en son çıkan 314.07 kurulu , bunun sebebinide çözemedim .

Biliyorum uzun bir yazı oldu ancak okuyup , en azından net çözüm olmasada bir kaç fikir verebilirseniz sevinirim .. Şimdiden teşekkür ederim ..

• ++++++++++ yardım !1!!!!!111!1!!
  • yardım lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.