Şimdi Ara

MASAÜSTÜNDEKİ SİMGELER GARİPLEŞTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Merhaba.Arkadaşlar ben laptopumu açtığımda garip bişey oldu ve ses ve internet simgesi beyazlaştı,bilgisayarım ve çöp kutusu da biraz beyazlaşıp tam düz olmadı çizik çizik gibi oldu.Minecraft oynarken ana menüde garip renkler oluştu.Yardım edebilirmisiniz
     MASAÜSTÜNDEKİ SİMGELER GARİPLEŞTİ MASAÜSTÜNDEKİ SİMGELER GARİPLEŞTİ MASAÜSTÜNDEKİ SİMGELER GARİPLEŞTİ MASAÜSTÜNDEKİ SİMGELER GARİPLEŞTİ

• Bikere bendede böyle bir problem olmuştu ama XP de farklı bir tema kullanırken ardından temayı silip klasiğe döndüğümde sorunu çözdüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seroyunda55 S kullanıcısına yanıt
    Bu simgelerde bana garip görünen 1 durum / renk v.s. yok.
    Herhalde ya monitörün yada ekran kartı kaynaklı 1 sorun çünkü gariplik olsa ben burdaki resimlere baktığımda banada görünmesi lazımdı.

Edit : Simgeler belki küçük olduğu için 1 sorun görünmüyo ama bu resimdeki;
     MASAÜSTÜNDEKİ SİMGELER GARİPLEŞTİ

bu durum durup durrken oluşmuşsa e.kartında sıkıntı olabilir, yok 1 sürücü güncellemesiyaptıysan ondan sonra oluşmuşsa yazılımsal 1 durumdur, eski sürücüye dönersin v.s.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 25 Ekim 2014; 12:57:30 >

• Cleartype yi acmalisin bide ekran kartı özellik lerden 3 d ayarlarindan kaliteyi sec

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.