Şimdi Ara

masaüstünden laptopa geçiş bluetooth sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laptop hard diskini masaüstüne taktım. anakart işlemci ekran kartı driverlerini kurdum masaüstü için. herşey sorunsuz çalıştı. masaüstünde dahili bluetooth olmadığı için harici bluetooth adaptörü taktım direk sorunsuz bir şekilde çalıştı. sonra aynı hard diski laptopa tekrar taktım yine anakart işlemci ekran kartı driverlerini kurdum laptop için herşey sorunsuz çalışmasına rağmen bluetooth için sorun yaşadım. xbox one controller bluetooth bağlantısını yapıyorum. bilgisayarda bağlandı gözüküyor ama xbox one controller bağlanmıyor. bu sefer masaüstü için aldığım harici bluetooth adaptörünü taktım bilgisayara. masaüstü bilgisayarda taktığım gibi çalışan alet çalışmadı. bluetooth driverlerini defalarca sildim tekrar yükledim devre dışı bıraktım tekrar etkinleştirdim bi türlü düzelmedi. en son format attım öyle düzeldi ama her seferinde format atmak istemiyorum. bunun çözümünü bilen var mı. işletim sistemi windows 10 güncellemeler tam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unut93 -- 26 Şubat 2019; 16:37:1 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.